Dalla Lana præsenterer holdkammerater

Paul Dalla Lana har efter lang tids venten endelig præsenteret hans to holdkammerater forud for FIA World Endurance Championship 2021 sæsonen.

Canadieren, som skal deltage i GTE Am, har valgt at holde fast i Aston Martin Racing, selvom holdet har trukket sig fra GTE Pro kategorien.

Dalla Lana har valgt at fortsætte med Augusto Farfus, som han kørte sammen med i sidste halvdel af 2019/20 sæsonen, og har valgt endnu en brasilianer som 3. kører – Marcos Gomes.

Farfus har en lang erfaring med GT biler, i gennem de mange sæsoner, hvor han har kørt for BMW. Han deltager stadig med deres M8 GTE model ved nogle af IMSA løbene i USA, men har fået lov til at køre FIA WEC i en Aston Martin, da det tyske bilmærke ikke længere er engageret i VM serien.

Gomes har primært kørt i den brasilianske Stock Car serie, men har også smagt på sportsvognsræs gennem Asian Le Mans Series, hvor han har kørt for HubAuto Racing, og var desuden med dem på Le Mans i 2020.

Det er lidt overraskende, at Dalla Lana ikke har fået en eneste Aston Martin fabrikskører med i bilen. Sidste sæson havde han både Ross Gunn og Darren Turner med i bilen, indtil Turner blev skiftet ud med Farfus.

Med denne annoncering, er der kun få kørere, som endnu ikke er annonceret til dette års FIA WEC. Team Project 1 Porsche har et par uannoncerede sæder, og så er der som altid et par sæder åbent hos Dempsey-Proton Racing Porsche i deres #88. Sidst men ikke mindst, så har ARC Bratislava ikke offentliggjort deres LMP2 kørere, og Glickenhaus Racing har ikke offentliggjort kombinationen af deres 7 udvalgte kørere til Hypercar programmet i år.

2021 sæsonen af FIA World Endurance Championship starter den 1. maj på Spa Francorchamps.

Relaterede nyheder