LMC point efter Le Mans

Der skete ting og sager i Michelin Le Mans Cup, efter de to afdelinger under Road To Le Mans navnet på Circuit de la Sarthe.

Nielsen Racing #7 er tilbage i front af LMP3 mesterskabet, med en sejr i torsdagens løb, og en DNF i lørdagens løb. Rinaldi Racing #66 er med to andenpladser hoppet op på andenpladsen i mesterskabet, mens United Autosports #22 og #23 er faldet tilbage på 3. og 4. pladsen. Cool Racing #69 på P5 er formentlig de sidste med en reel chance i mesterskabet, da de kun er 22 point fra mesterskabsføringen, med 52 point tilbage at køre om.

Nielsen Racing #7
Photo: JJ Media

CD Sport #33 med danske Michael Jensen indtager 11. pladsen i mesterskabet, men her kan det hurtigt gå både fremad og bagud, da kun få point skiller bilerne i det område af tabellen.

Iron Lynx Ferrari #8 har udbygget føringen i GT3 mesterskabet, med en sejr og en andenplads i de to løb. Det sker især i kraft af at Pzoberer Zürichsee by TFT Porsche #2 måtte udgå af det første løb. Det navnkundige hold er dog stadig toer i mesterskabet, hvor Nicolas Leutwiler fører kørernes mesterskab. Det er i kraft af at Iron Lynx Ferrari #8 har skiftet kørerne ud flere gange i år – men det er underordnet for dem, da det er teammesterskabet som giver en Le Mans billet til 2022, og det er det som de satser på at genvinde. Iron Lynx Ferrari #9 er aktuelt på 3. pladsen i mesterskabet.

Iron Lynx Ferrari #8
Photo: JJ Media

Næste afdeling af Michelin Le Mans Cup køres den 18. september på Spa Francorchamps i Belgien.

Relaterede nyheder