G-Drive Racing tager til Daytona og FIA WEC

G-Drive Racing har løftet lidt af sløret for 2022 planerne.

Den mangeårige russiske sponsor har forlænget samarbejdet med Algarve Pro Racing, efter de to parter begyndte at arbejde sammen i Asian Le Mans Series, og sidenhen i European Le Mans Series 2021.

Sæsonen starter allerede i januar på Daytona International Speedway, hvor APR og G-Drive Racing stiller op i det klassiske 24 timers løb, som er en del af IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Herefter bliver de i Florida, hvor FIA WEC sæsonen er planlagt til at starte på Sebring i marts måned.

G-Drive Racing #26
Photo: JJ Media

Det er ikke første gang at G-Drive Racing deltager i FIA WEC. Holdet var mangeårig deltager med blandt andet TDS Racing, OAK Racing og Signatech, men har på det seneste primært gjort sig i European Le Mans Series med blandt andet Graff og JOTA – og nu APR.

Holdet har endnu ikke annonceret nogle kørere til programmet, men der er chance for et dansk islæt i den orange racer. Malthe Jakobsen testede for holdet i sidste uge på Estoril banen i Portugal, men uden at der er kommet yderligere informationer ud. Tidligere har danske Mikkel Jensen kørt en sæson for holdet i European Le Mans Series samt 24 timers løbet i Le Mans i 2020. Historisk set har holdet haft prominente navne som Jean-Eric Vergne og Nyck de Vries som kørere.

Udover G-Drive Racing programmet, forventes Algarve Pro Racing også at deltage under eget navn i 2022.

Relaterede nyheder