Owen tilbage hos UA

Will Owen er tilbage hos United Autosports, når 2022 sæsonen skydes i gang.

Owen har tidligere har kørt det engelsk-amerikanske hold i European Le Mans Series, samt 24 timers løbet i Le Mans.

I 2021 holdt han en pause fra motorsporten, men har fået mod på at køre ræs igen.

United Autosports har valgt ham som Sølvkører til FIA World Endurance Championship sæsonen ved siden af Phil Hanson og Filipe Albuquerque, foruden en start ved 24 timers løbet i Daytona, ved siden af Jim McGuire, Phil Hanson og Guy Smith. Begge steder skal han køre i ORECA 07 Gibson LMP2 raceren med startnummer 22.

United Autosports USA #22
Photo: JJ Media

Holdet har planer om at McGuire, Hanson og Smith skal køre i de fire IMSA WeatherTech SportsCar Championship løb, som tæller til Michelin Endurance Cup. Her er håde Hanson og Smith dog Guldkører, hvilket ikke er tilladt i reglementet. Holdet føler sig dog overbevist om, at de må køre med dem, da de ikke har trukket pressemeddelelsen tilbage, eller forklaret sig yderligere.

Til Daytona er det dog tilladt med to Guld, en Sølv og en Bronzekører i bilen, hvilket muliggør Hanson, Smith, Owen og McGuire kombinationen.

Rolex 24 at Daytona køres den sidste weekend i januar 2022, mens FIA WEC sæsonen er planlagt til at starte i midten af marts på Sebring International Raceway, et par timer sydpå fra Daytona.

Relaterede nyheder