Ally Racing med all-star line-up

Ally Racing vender tilbage for anden sæson i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Holdet skal igen køre med en Cadillac DPi-V.R, som får hjælp fra en blanding af Action Express Racing og Hendrick Motorsports.

Hovednavnet for holdet bliver igen Jimmie Johnson, som endnu en gang får Chad Knaus med som chef for bilen – ligesom han var gennem mange mesterskabsvindende sæsoner for Johnson i NASCAR.

Ally Racing Cadillac #48
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Kamui Kobayashi vender også tilbage til holdet. Toyota Gazoo Racing køreren var også med i 2021, og var med til at bringe holdet op når toppen af resultattavlerne, med hans hurtige omgangstider. Han har taget en af Toyota kammeraterne med til Daytona. Jose Maria Lopez skal kun hjælpe holdet ved 24 timers løbet i Daytona, hvilket samtidig bliver hans debut i IMSA.

I 2021 var det Mike Rockenfeller som var 4. mand på bilen på Daytona, som var hans eneste løb i USA. Den kommende sæson bliver han dog opgraderet til at skulle være med i bilen ved alle 4 Michelin Endurance Cup løb, som holdet stiller op i. De kører ikke fuld sæson, da Jimmie Johnson også skal passe hans NTT IndyCar Series sæson for Chip Ganassi Racing. Rockenfeller har tidligere kørt i USA i American Le Mans Series, og kender derfor allerede banerne. Efter han ikke længere kører for Audi Sport i DTM, bliver IMSA programmet hans primære opgave i 2022.

2022 sæsonen starter med Rolex 24 at Daytona, som køres den 29.-30. januar.

Relaterede nyheder