AF Corse med en bil på Daytona

AF Corse stiller op med en enkelt bil til 24 timers løbet på Daytona International Speedway 2022.

Holdet var også til start i 2021, og her har Nicklas Nielsen og Simon Mann fået genvalg. De får Toni Vilander og Luis Perez-Companc med i bilen.

Nielsen er fabrikskører hos Ferrari, og er en af de mest succesfulde kørere hos det italienske mærker, gennem de seneste sæsoner. Nielsen kom til holdet i 2019, og har sidenhen vundet ELMS GTE titlen i 2019, og FIA WEC GTE Am kategorien i 2019/20 og 2021 sæsonerne, foruden GT World Challenge titlen i 2021 sæsonen.

Graphics: AF Corse

Mann er sølvkører, men er i gang med at køre sig frem i GT rækkerne. I 2021 var han til start på Le Mans i en GTE Am, og går formentlig efter det samme i 2022.

Vilander er en veteran i amerikansk motorsport, trods sin finske baggrund. Han kørte for Risi Competizione gennem flere sæsoner, og har sidenhen været kaldt ind til forskellige løb på den side af vandet, når nogen har manglet en hurtig Ferrari kører.

Perez-Companc har været lidt væk fra rampelyset i de seneste par år, hvor det er i stedet er sønnen, som har kørt mest. Han plejer at være en god, stabil Bronzekører, men skal måske lige have lidt af rusten banket af igen.

Holdet stiller til start i GTD kategorien, som tæller Am kørerne i feltet.

Rolex 24 at Daytona køres den 29.-30. januar 2022.

Relaterede nyheder