Hardpoint med to nye og to gamle kørere

Hardpoint kommer til start med to velkendte og to nye ansigter når IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2022 starter på Daytona International Speedway om to uger.

Rob Ferriol og Katherine Legge skal dele Porsche 911 GT3 R #99 gennem hele 2022 sæsonen, ligesom de endte med at gøre gennem størstedelen 2021 sæsonen.

De to får Stefan Wilson med som 3. mand ved de fire Michelin Endurance Cup løb i sæsonen. Wilson er lillebror til Justin Wilson, og har selv været til start i Indy 500 flere gange, men det bliver hans første Daytona 24 timers løbet. Han har ikke tidligere deltaget i IMSA serien, så han skal lige falde på plads i den nye bil og nye serie.

Hardpoint Porsche #99
Graphics: Hardpoint

På Daytona får de hjælp fra Nick Boulle som den fjerde kører. Boulle har været på podiet ved 24 timers løbet flere gange, men har travlt med familiefirmaet, så der ikke er tid til mere et enkelt racerløb i denne omgang.

De fire skal bag rattet af Porsche GTD raceren i næste uge, når der køres tre dages test og kvalifikationsløb forud for det egentlige 24 timers løb, som køres den 29.-30. januar.

Relaterede nyheder