Cassidy ny Ferrari mand

Nick Cassidy er ny mand ombord en Ferrari i FIA World Endurance Championship i 2022.

Newzealænderen skal køre sammen med Thomas Flohr og Francesco Castellacci i AF Corse Ferrari #54 i GTE Am kategorien.

Dermed er en lang epoke slut, hvor Flohr og Castellacci har delt Ferrari 488 GTE raceren med Giancarlo Fisichella siden 2017. Det er dog ved at være rigtig længe siden, at holdet konstant har været i nærheden af podiepladserne. Deres eneste sejr i FIA WEC var Fuji 2017, og har derudover været på podiet på Nürburgring 2017, i Bahrain 2017 Le Mans 2018, Sebring 2019 samt Portimao 2021. Set i forhold til, at de har kørt 31 løbsweekender i FIA WEC i den tid, er det meget skuffende for det ambitiøse schweiziske/italienske mandskab.

AF Corse Ferrari #54
Photo: JJ Media

Cassidy har tidligere flirtet med ACO ræs, da han kørte for Eurasia Motorsport i Asian Le Mans Series 2019/20 sæsonen i LMP2 kategorien.

Ellers har han senest gjort sig i ABB FIA Formula E World Championship, men inden da en succesful karriere i Japan med både et Super GT og Super Formula titler.

AF Corse raceren med startnummer 54 skal igen køre med Vistajet bemaling, hvilket er Thomas Flohr’s private virksomhed. Til at starte med, kørte holdet under Spirit of Race navnet – men bilerne er altid blevet drevet af AF Corse.

FIA World Endurance Championship 2022 starter efter planen den 18. marts på Sebring International Raceway i Florida.

Relaterede nyheder