TDS Racing offentliggør to supernavne

TDS Racing har offentliggjort hvem der skal sidde ved siden af Steven Thomas i det kommende IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2023 ved langdistanceløbene.

Amerikanske Thomas skifter fra PR1 Mathiasen Motorsports, som han kørte for i 2022 sæsonen. Her mødte han to kørere, som sad ombord bil #52, og har vundet Michelin Endurance Cup i de seneste to sæsoner.

Navnene er Mikkel Jensen og Scott Huffaker. Sammen med Ben Keating har danskeren og amerikaneren været næsten urørlige, når mekanikken ellers har fungeret på raceren, og straffe og kontakt er blevet undgået.

På trods af sin åbenlyse fart, er Huffaker ikke det helt store navn i amerikansk motorsport, men har altid præsteret, når han er blevet sat i en LMP2 racer i de seneste par år.

TDS Racing #11
Graphics: TDS Racing

Jensen har præsteret uanset hvad han er blevet sat i – uanset om det var en LMP3 racer i ELMS, hvor han vandt titlen i 2019, i en LMP2 racer i 2020 og 2021 i ELMS, hvor den sidste sæson blev afsluttet med en sejr, eller i år, hvor den har stået på ELMS i GTE kategorien foruden Hypercar for Peugeot TotalEnergies. Dertil kommer al hans kørsel i IMSA, hvor han har haft 13 starter, og har taget hele 10 podiepladser.

Holdet har endnu ikke offentliggjort hvem der skal være 4. kører på bilen på Daytona i januar måned, ej heller hvem der skal køre ved siden af Steven Thomas gennem resten af IMSA sæsonen.

Rolex 24 at Daytona 2023 starter med ROAR testen den 20.-22. januar, inden selve 24 timers løbet køres weekenden efter.

Relaterede nyheder