Era Motorsport bliver i IMSA

Era Motorsport tager endnu en sæson i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Holdet fra Indianapolis starter deres 4. sæson i LMP2 ræs med velkendt besætning til hele sæsonen. Det bliver Dwight Merriman og Ryan Dalziel som skal køre den blå racer med startnummer 18 i sæsonens 7 løbsweekender.

Sæsonen starter med 24 timers løbet på Daytona International Speedway, og her har holdet igen kaldt Christian Rasmussen på arbejde. Danskeren debuterede for holdet ved finaleløbet på Michelin Raceway Road Atlanta i oktober måned, og det gjorde han så godt, at han nu har fået genvalg ved alle 4 Michelin Endurance Cup afdelinger i 2023.

Era Motorsport #18
Photo Courtesy of IMSA / Gavin Baker

Dertil kommer Oliver Jarvis som ekstra hjælp ved Rolex24. Jarvis er forsvarende mester i DPi kategorien, men har i 2023 valgt at satse på fuld sæson i FIA WEC i stedet for, og derfor har han ikke skrevet under på nogen IMSA kontrakt, da der er tre løbsweekender, som falder sammen.

Era Motorsport tog en enkelt sejr i 2022, da de vandt på Road America i sprintløbet. Her var Merriman og Dalziel bag rattet. Tidligere var Kyle Tilley fast makker med de to, men efter flere hjernerystelser i karrieren, har han valgt at lægge hjelmen på hylden, og i stedet fokusere på at være teamchef. Det var faktisk netop det, som gav Christian Rasmussen debuten ved finaleløbet i 2022 sæsonen.

Rolex 24 at Daytona 2023 køres den 28.-29. januar, hvor holdet skal forsøge at gentage deres sejr fra 2021.

Relaterede nyheder