Varrone til Corvette

Corvette Racing har deres FIA World Endurance Championship hold til 2023 sæsonen på plads.

Det har været kendt i et par måneder, at holdet ville skifte fra den nu udgåede GTE Pro kategori til GTE Am. I den forbindelse bed det annonceret at amerikanske Ben Keating og hollandske Nicky Catsburg var de to første kørere for holdet.

Nu er der også kommet navnet på den 3. og sidste kører.

Det bliver argentinske Nicolas Varrone. Argentineren har kørt sportsvogne i de sidste år sæsoner, efter en klassisk gokart og formebils ungdom. I 2021 sluttede han treer i Michelin Le Mans Cup i LMP3 kategorien for Rinaldi Racing, inden han skiftede med holdet over i European Le Mans Series i en Ferrari. Her startede sæsonen med succes fra starten, da de sejrede i GTE kategorien på Circuit Paul Ricard. Der var ikke flere pokaler til holdet i resten af sæsonen, da kørersammensætningen blev ændret.

Corvette Racing #33
Photo: Corvette Racing

Han debuterede også ved 24 timers løbet i Le Mans i 2022 for Iron Lynx holdet, som drev en ekstra bil for Rinaldi Racing. Her sluttede holdet 17. og sidst blandt de gennemførende hold. Meget af det hang sammen med de to holdkammerater som han havde, som var blandt de allerlangsomste Bronzekørere.

Holdet har allerede testet et par gange, forud for 2023 sæsonen. Første gang var dagen efter FIA WEC sæsonfinalen i Bahrain, og siden da er det også blevet til yderligere test på Sebring, hvor sæsonstarten i FIA World Endurance Championship køres.

Det første løb i 2023 sæsonen køres den 17. marts.

Relaterede nyheder