UA klar med bil 2 i ELMS

United Autosports er klar med kørerne i deres anden bil i European Le Mans Series 2023.

Det bliver udelukkende velkendte ansigter ombord ORECA 07 Gibson raceren, som får startnummer #23.

Paul Di Resta skal dele bilen med Jim McGuire og Guy Smith.

Di Resta har været med omkring UA i mange sæsoner, men lidt on-off afhængig af hans opgaver omkring Formel 1. Han var med til at vinde 24 timers løbet i Le Mans i 2020, og er sidenhen blevet udnævnt til fabrikskører for Peugeot TotalEnergies i FIA World Endurance Championship.

Han skal dog også dele en bil med Jim McGuire i Asian Le Mans Series, som starter om 2 uger i Dubai. McGuire har kørt 7 sæsoner for UA indtil nu, men det er primært foregået i en LMP3 racer. Han har dog kørt i LMP2 i IMSA WeatherTech SportsCar Championship i de seneste par sæsoner, og ved derfor allerede hvad han går ind til.

McGuire, Smith, Di Resta
Photo: United Autosports

I IMSA har han delt raceren med Guy Smith ved 5 af løbene, og derfor kender de to allerede hinanden. Den største sejr på hans CV er uden tvivl 24 timers løbet i 2003, hvor han var en Bentley Boy sammen med Dindo Capello og Tom Kristensen. Han har dog fået kørt tusindevis af sportsvognskilometer siden da, hvor han også var en del af Dyson Racing i American Le Mans Series. Sidenhen blev han Bentley Boy igen, da de startede deres GT3 program med Continental modellen.

Holdet offentliggjorte deres første bil for et par måneder siden, hvor Andy Meyrick, Daniel Schneider og Nelson Piquet Jr skal dele en ORECA 07 Gibson.

Samtidig har holdet offentliggjort, at de stiller til start med endnu en bil – men uden at offentliggøre navnene endnu.

European Le Mans Series 2023 starter den 23. april på Circuit de Barcelona-Catalunya i Spanien.

Relaterede nyheder