Sørensen kører for GMB på Le Mans

GMB Motorsport har offentliggjort deres fulde line-up til 24 timers løbet i Le Mans 2023.

Aston Martin fabrikskører Marco Sørensen skal hjælpe Gustav Birch og Jens Møller i forbindelse med holdets debut i den franske klassiker.

I sidste uge annoncerede de Nicki Thiim ved siden af Birch og Møller i European Le Mans Series. Sørensen har et program i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, og det hold håbede på at få en billet til 24 timers løbet. De er dog 10’er og sidst på reservelisten, og derfor er danskeren ledig til det løb.

Henrique Chaves, Ben Keating, Marco Sørensen, Nicki Thiim
Photo: JJ Media

Thiim derimod er aktiv for Northwest AMR #98, som deltager i hele FIA World Endurance Championship, som Le Mans også er en del af, og kan derfor ikke hjælpe til ved det løb.

Sørensen er tredobbelt mester i FIA WEC, hvor to af titlerne kom sammen med Thiim hos Aston Martin i GTE Pro kategorien. I 2022 vandt Nordjyden GTE Am titlen med TF Sport, hvor han slog sin sønderjyske landsmand. Derudover er han den forsvarende vinder af 24 timers løbet. Dermed står det 1-1, da Thiim vandet løbet tilbage i 2014 i GTE Am med David Heinemeier Hansson og Kristian Poulsen.

GMB Motorsport har allerede testet deres nye Aston Martin i GTE specifikation, inden ELMS løbsdebutten den 23. april 2023 på Circuit de Barcelona-Catalunya.

Relaterede nyheder