Corvette bekræfter 2023 programmer

Corvette Racing har bekræftet deres programmer i 2023 sæsonen.

Holdet kommer igen til start i både IMSA WeatherTech SportsCar Championship samt FIA World Endurance Championship, hvor de stiller op med en bil i hvert mesterskab.

I IMSA serien fortsætter Antonio Garcia og Jordan Taylor sammen ombord C8.R raceren i GT3 lignende spec. Til 24 timers løbet i Daytona, 12 timers løbet i Sebring, og 10 timers løbet Petit Le Mans får de hjælp fra Tommy Milner, som vender tilbage til de amerikanske baner, efter en sæson i FIA WEC.

Derudover skal Milner stå for udviklingen af den helt nye Z06 GT3.R, som er en ægte GT3 racer, og som skal debutere i 2024.

Corvette Racing #64
Photo: JJ Media

Der bliver total udskiftning i deres FIA WEC program med C8.R raceren i GTE specifikation. I denne sæson deltager holdet i GTE Pro med Nick Tandy og Tommy Milner som faste kørere, hvor Alexander Sims hjalp til på Le Mans. Sims har allerede få en anden opgave hos Action Express Racing, som skal drive en af Cadillac LMDh racerne. Nick Tandy bliver slet ikke nævnt i pressemeddelelsen – men bliv ikke overrasket, når han bliver annonceret hos en anden bilgigant indenfor meget kort tid, i et helt andet program.

I stedet rykker Corvette Racing i GTE Am i 2023, hvor Ben Keating bliver omdrejningspunktet. Den erfarende bilsælger fra Texas føjer dermed endnu et bilmærke til CV’et som racerkører. I forvejen har han kørt SRT Viper, Ferrari, Ford, Porsche samt Aston Martin, og er aktuelt mesterskabsførende med TF Sport og deres AM Vantage V8.

Keating får Nicky Catsburg som fast holdkammerat i FIA WEC. Catsburg var 3. kører sammen med Garcia og Taylor i de seneste par sæsoner i IMSA samt på Le Mans. Nu bliver han opgraderet til at køre fuld sæson – og lidt tættere på hans hjemland, Holland.

Den 3. kører i FIA WEC programmet er endnu ikke offentliggjort, men skal være af enten Sølv eller Bronze status, for at kunne deltage i GTE Am.

Det er før set at Corvette Racing tager en ekstra bil med til 24 timers løbet i Daytona i januar, men det er endnu ikke offentliggjort.

Relaterede nyheder