UA har bil 22 på plads til Le Mans

United Autosports har sat navn på de tre kørere, som skal deltage i bil #22 i dette års 24 timers løb i Le Mans.

2024 udgaven får Oliver Jarvis, Bijoy Garg, og Nolan Siegel bag rattet af ORECA 07 Gibson #22 i LMP2 kategorien.

Jarvis har været en del af UA gennem flere omgange, og er også fast mand i en af deres ELMS racere i år, hvor han deltager i LMP2 Pro/Am kategorien med Daniel Schneider og Andy Meyrick.

Garg deltager ligeledes i ELMS, men i en af “Pro” bilerne, som han deler med Fabio Scherer og Paul Di Resta. Di Resta skal køre for Peugeot TotalEnergies, mens den forsvarende vinder af LMP2 kategorien med Inter Europol Competition, Scherer, endnu ikke har noget sæde i 24 timers klassikeren.

United Autosports #22
Photo: JJ Media

Siegel var en del af Sean Creech Motorsport ved 24 timers løbet i Daytona, så her kunne UA få indtryk af den unge amerikaner som modstander. Siegel har mange jern i ilden, da han også kører fuld sæson i IndyNXT, foruden 4 starter i NTT IndyCar Series i år, heriblandt Indy 500, som skal køres senere på måneden.

Der har de seneste måneder været lidt forskellige meldinger fra det britisk-amerikanske hold, for først skulle Filipe Albuquerque sidde i raceren med 2 stk TBA, og han blev få flyttet over i bil #23, som kører LMP2 Pro/Am sammen med Ben Keating og Ben Hanley.

I det hele taget, er 2024 kørersammensætningerne langt fra så sammentømrede, som United Autosports har haft i de tidligere udgaver af løbet. En stor del af det hænger naturligvis sammen med, at holdet ikke har nogen bil med i FIA World Endurance Championship, da LMP2 kategorien er udgået fra VM serien. Ellers stod kørerne allerede fast i den henseende. Ydermere består deres ELMS og IMSA WeatherTech SportsCar Championship sammensætninger af en masse kørere, som allerede har andre opgaver i FIA WEC.

2024 udgaven af 24 timers løbet i Le Mans køres den 15.-16. juni.

Relaterede nyheder