Spænding til sidste meter i New York

Der var spænding indtil sidste meter, da sæsonens næstsidste ABB FIA Formula E Championship løb blev kørt på gaderne i New York.

Inden weekenden stod det klart at Jean-Eric Vergne havde de klart bedste chancer for at vinde mesterskabet, da han inden weekenden havde 23 points forspring til Sam Bird på andenpladsen.

Kvalifikationen så også ud til at skulle gå Techeetah teamets vej, da Vergne tog Pole Position foran Andre Lotterer. Glæden varede dog ikke ret længe, da begge biler blev diskvalificeret på grund af for højt strømforbrug på deres kvalifikationsomgang. Kørerne har 200 kW på deres flyvende omgang, mens de to biler peakede på henholdsvis 205 og 204 kW. Dermed arvede Sebastien Buemi Pole Position foran Mitch Evans og Nico Prost.

Sam Bird skulle starte helt tilbage på 14. pladsen, en plads bagved holdkammerat Alex Lynn.

En kører som vi ikke kom til at se mere i lørdagens løb samt sæsonens sidste afdeling søndag, var Oliver Turvey. Englænderen havde et uheld i træningen og brækkede derved hånden. Det er i skrivende stund uklart om NIO Formula E Team køreren bliver erstattet i søndagens løb, eller om holdet blot stiller til start med en enkelt bil.

Det blev en utrolig kaotisk start på løbet. Godt nok kom Sebastien Buemi godt af sted fra Pole Position, men Mitch Evans nåede ikke at lave ret meget mere end et lille hop i Panasonic Jaguar Racing bilen, inden at den var ude på stedet. Derved måtte alle de bagfra kommende kørere undvige ham, men det lykkedes heldigvis.

I Sving 1 var der ballade mellem Jerome D’Ambrosio da han kørte op i bagenden på sin DRAGON holdkammerat Jose Maria Lopez. Det kostede frontvingen på belgierens racer, men han kunne alligevel fortsætte i løbet.

Sebastien Buemi
Photo: Groupe Renault

Daniel Abt havde fået en super start fra P5 på gridden, og var hurtigt oppe på andenpladsen i løbet, lige i nakken på Buemi. Lynn lod naturligvis holdkammerat Bird komme hurtigt forbi, så jagten på point kunne starte. Bird skulle som udgangspunkt holde Vergne bag sig, for at kunne udskyde afgørelsen af mesterskabet til søndag.

Nico Prost var stille og roligt faldet tilbage på 5. pladsen, efter at have været P2 lige efter Buemi. Det betød at Nelson Piquet Jr og Tom Dillmann, der erstattede Edoardo Mortara i denne weekend pga. DTM datosammenfald, begge rykkede forbi franskmanden.

Lucas di Grassi startede løbet helt tilbage fra 11. position, men arbejdede sig også hurtigt frem i feltet. 9 omgange inde i løbet, var han allerede oppe i top 5.

Bird havde også fået kørt sig ind i pointene, men Vergne kom brusende bagfra, så de to ville nok snart komme i en duel.

Daniel Abt smuttede i føring af løbet, med en flot overhaling af Buemi. Dertil blev offentliggjort at Abt, Buemi og Vergne ville have Fan Boost i den anden halvdel af løbet, så de 3 kunne stikke yderligere fra de andre.

Dillmann og Piquet Jr. byttede pladser ude på banen i en tæt kamp.

Andre Lotterer var også på fremmarch, og efter 10 omgange var han i top 10 – lige bagved Bird. Der gik da heller ikke ret lang tid inden at tyskeren kom forbi Bird, som kort tid efter kom i en ren Techeetah sandwich med Vergne lige bagved.

Felix Rosenqvist var langt tilbage i feltet, efter blot at have startet 16’er. Det lykkedes ham at komme forbi Antonio Felix da Costa i kampen om 12. pladsen.

15 omgange inde i løbet var di Grassi nu oppe på 3. pladsen, efter han overhalede Piquet Jr. Der skulle blot gå 5 omgange mere inden at den forsvarende mester skulle dykke forbi 2015/16 mesteren Buemi og derved gøre det til en Audi 1-2.

Jean-Eric Vergne
Photo: Techeetah / ManoloMedia

Nick Heidfeld havde en god dag, og efter at være startet 10’er, var han halvvejs i løbet oppe på en 6. plads. Den måtte han dog aflevere igen da begge Techeetah biler overhalede ham i løbet af to omgange.

Bird måtte kæmpe hård med Maro Engel omkring den sidste pointgivende 10. plads, hvor de to byttede plads.

Mens det obligatoriske pitstop forløb roligt i toppen uden forskydelser, var der lidt panik i Mahindra lejren, da Heidfelds exit fra pitten betød at Rosenqvist måtte klodse bremserne og gik i stå ude midt i pitlane. Det tog lang tid inden at svenskeren fik gang i bilen igen, og derved var hans drøm om point i lørdagens løb slut, selv om han fik gang i bilen igen og kunne foretage bilskiftet.

Nelson Piquet Jr. var desværre ude af løbet, da hans Panasonic Jaguar Racing gik i stå lige i pitudkørslen, efter bilskiftet. Han fik dog liv i den igen, men var så langt bagude at holdet valgte at trække sig.

Kort tid efter pitstoppet, var der også gang i den teaminterne kamp hos Audi. Di Grassi kørte forbi Abt, hvilket tyskeren bestemt ikke var tilfreds med. Han forsøgte at komme til på brasilianeren, men det lykkedes ikke.

12 omgange før afslutningen af løbet kørte Alex Lynn i barrieren på egen hånd. Han tabte bagenden på sin DS Virgin Racing bil og rykkede baghjul og bagvinge af bilen. Det udløste en Safety Car periode, så bilen kunne blive fjernet. Men det betød også at hele feltet blev samlet igen, og alle havde muligheder for at kunne foretage overhalinger efterfølgende.

Da løbet blev frigivet igen forsøgte Bird at hente noget af det tabte, og kom forbi Nico Prost, som efterhånden var faldet helt tilbage til P9. Problemet for Bird var dog at Vergne var helt fremme på P5, og derved havde sikker kurs mod mesterskabet.

Lucas di Grassi
Photo: Audi Sport

Men ude i front var det Lucas di Grassi der vandt løbet foran holdkammeraten Daniel Abt og Renault e.dams kører Sebastien Buemi. Mens di Grassi var glad for sejren og Buemi var glad for 3. pladsen, var Abt meget sur over kun at være sluttet 2’er. Det eneste at han ville sige bagefter løbet var at det havde været en god dag for Audi – og så var han ellers færdig med det interview!

Afløseren Tom Dillmann kørte en rigtig flot 4. plads hjem for Venturi Formula E Team, lige foran den nye Mester Jean-Eric Vergne. Sam Bird sluttede på en skuffende P9.

Mens Vergne allerede har sikret sig Mesterskabet, er kampen om andenpladsen stadig helt åben mellem Bird og di Grassi, der kun er adskilt af 14 point. Med den aktuelle formkurve for Bird, kunne det meget vel gå hen og blive svært at forsvare andenpladsen – i hvert fald hvis di Grassi snupper endnu en sejr i søndagens løb.

I Teammesterskabet er absolut intet afgjort, da Audi Sport Abt Schaeffler blot er 5 point bag Techeetah, med 47 mulige point stadig at kæmpe om. DS Virgin Racing er dog næsten sikret 3. pladsen uanset hvad, medmindre Mahindra Racing eller Renault e.dams tager en dobbeltsejr, mens de selv slutter udenfor pointene eller kun med meget få point.

Søndag aften klokken 21.00 dansk tid køres sæsonfinalen, hvor de sidste placeringer skal findes.

Relaterede nyheder