CGR låner kører til Spa

Chip Ganassi Racing låner en ekstra kører, når de under Cadillac Racing banneret skal deltage i FIA World Endurance Championship afdelingen på Spa Francorchamps næste weekend.

Jack Aitken bliver den 3. kører ved siden af Sebastien Bourdais og Renger van der Zande, når de tager deres ekstra Cadillac V-Series.R med til den belgiske bane, som forberedelse til 24 timers løbet i Le Mans.

Aitken kører normalt for Action Express Racing i IMSA WeatherTech SportsCar Championship som 3. kører ved de lange løb, og er dermed konkurrent til CGR holdet. De arbejder dog stadig sammen omkring Cadillac programmet, og derfor var der mulighed for at give ham et ekstra løb ombord den forholdsvis nye racerbil, og ikke mindst, give ham en chance for at køre efter reglementet i FIA WEC, som har små nuancher i forhold til IMSA.

Cadillac Racing #01
Photo: JJ Media

Bilen bliver i den gule farve, som vi kender fra IMSA serien, men får startnummer #3 på Spa samt til Le Mans.

Cadillac Racing deltager også med deres normale blå racer #2, som Earl Bamber, Alexander Lynn, Richard Westbrook styrer igennem hele FIA WEC sæsonen.

Til 24 timers løbet i Frankrig, skal Aitken køre med hans normale holdkammerater hos Whelen Engineering – Pipo Derani og Alexander Sims. Sebastien Bourdais og Renger van der Zande får Scott Dixon med som 3. mand ved den franske klassiker.

6 timers løbet på Spa Francorchamps køres lørdag den 29. april 2023.

Relaterede nyheder