Arrow McLaren fritstiller Malukas

Arrow McLaren har fritstillet David Malukas fra NTT IndyCar Series.

Unge Malukas var ny på holdet til 2024 sæsonen, men nåede kun få aktiviteter med holdet, inden han havde et uheld på en mountainbike, hvor han brækkede hånd plus flere andre ikke-annoncerede skader. Derfor har han ikke kunne køre de fire første løb i 2024 sæsonen.

Arrow McLaren og Malukas havde skrevet en kontrakt, at hvis han ikke kunne stille til start for holdet i 4 løb, kunne de ophæve kontrakten – og det er hvad holdet har gjort nu.

David Malukas
Photo: Indycar.com

Teamet har indtil videre haft Callum Ilott i bilen i to løb, og senest har Theo Pourchaire kørt de sidste par løb. Ilott har allerede en aftale i FIA World Endurance Championship med Hertz Team JOTA, og derfor havde han datosammenfald, hvilket umuliggjorde at deltage i Long Beach – og da han først var ude af sædet, lod de Pourchaire køre to afdleinger.

Det er endnu uvist, hvem der skal køre sæsonen færdig for holdet.

Generelt set er 2024 startet rigtig dårligt for holdet på banen. Pato O’Ward fik tildelt sejren i St. Petersburg, da det kom frem at Josef Newgarden havde haft noget ulovligt software på bilen, så han kunne bruge Push2Pass før alle andre. Pointene fra sejren, gør at han er 6’er i mesterskabet, mens Alexander Rossi er 12’er. Theo Pourchaire er 24’er, mens Callum Ilott er 27’er (med kun en pointgivende afdeling plus show løbet på The Thermal Club).

Den næste afdeling af NTT IndyCar Series køres den 11. maj 2024 på Indianapolis Motor Speedway.

Relaterede nyheder