Corvette Racing klar med Le Mans kørere

Corvette Racing har deres kørere klar til dette års 24 timers løb på Le Mans.

Og der er ikke de store overraskelser blandt de 6 kørere.

Det bliver nemlig de samme seks som også kørte Daytona 24 timers løbet i januar og Sebring 12 timers løbet i marts måned.

Jan Magnussen, Antonio Garcia og Mike Rockenfeller skal dele Corvette C7.R #63 mens Tommy Milner, Oliver Gavin og Marcel Fässler skal køre #64.

Det bliver første gang at Rockenfeller skal køre Le Mans for Corvette Racing, men han har allerede deltaget i løbet 8 gange for Audi og Porsche GT, og har vundet løbet i 2005 og 2010, og stod derudover også på podiet i 2012.

Corvette Racing #64
Photo: JJ Media

Fässler skal køre sin 3. Le Mans for holdet, men har endnu hans første podie til gode. De podiepladser, og sejre, har han til gengæld fået hos Audi Sport, hvor han har vundet løbet generelt tre gange, og med endnu flere podiepladser på CV’et.

Magnussen og Garcia har 3 sejre hver, hvoraf Garcias ene var med Aston Martin Racing i 2008. Milner har vundet løbet to gange, mens Gavin har vundet løbet hele 5 gange, i en blanding af GTS, GT1 og GTE Pro. Senest har Corvette Racing vundet løbet i 2015 med Gavin, Milner og Jordan Taylor.

Testdagen forud for årets løb køres den 3. juni, mens 24 timers løbet køres den 16.-17. juni.

Relaterede nyheder