33 biler klar til sæsonstart

Når ADAC GT Masters 2020 kommer i gang denne weekend, er der 33 biler til start.

Det er et rigtig flot felt, når man tager i betragtning, alle de udfordringer omkring COVID-19 situationen rundt i hele verden, og hvordan at den har påvirket økonomien for mange firmaer.

Som udgangspunkt, kan vi henvise til startlisten i denne tidligere artikel, men der er kommet nogle ændringer, som vi fremhæver her.

Set med danske briller, kom der en meget positiv og uventet nyhed, da Nicolai Sylvest blev ringet op af MRS GT-Racing BMW #14 holdet, som han kørte for sidste år. De stod pludselig uden makker til Jens Klingmann, da Marius Zug trak sig, og valget faldt derfor på danskeren. Det er dog ikke uvant, at Sylvest bliver ringet op i sidste øjeblik – sådan plejer det faktisk at gå for danskeren, uanset om han kørte for Team Zakspeed gennem 3 sæsoner, eller nu for MRS GT- Racing.

En anden af de store nyheder, er at Bentley er tilbage i ADAC GT Masters. Det bliver T3-HRT Motorsport holdet, som indsætter henholdsvis en Audi R8 LMS med Maximilian Paul/Niels Langeveld og en Bentley Continental GT3 med Constantin Schöll/Jordan Pepper. Pepper er fabrikskører for Bentley, og tager derfor en masse erfaring med til holdet.

ADAC GT Masters 2020 Photo: Gruppe C Photography

Desværre har vi mistet HB-Racing og deres Ferrari, men den er blevet erstattet af endnu en Precote Herberth Motorsport Porsche, hvor Alfred Renauer skal dele bilen med Sebastian Asch i bil #7. Alfreds tvillingbror, Robert, skal fortsat køre i #99, hvor han får Sven Müller som holdkammerat.

Team WRT Audi har sat navn på deres fire kørere. I bil #30 bliver det Mirko Bortolotti sammen med Rolf Ineichen, mens #32 bliver Charles Weerts og Dries Vanthoor, i en ren belgisk bil, for det belgiske hold.

Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing #20 har fået Mick Wishofer på plads ved siden af Dorian Boccolacci, så det bliver lidt af en junior bil, i forhold til de mere erfarende Daniel Keilwitz og Jimmy Eriksson i #21.

Hos Aust Motorsport Audi #4 har de fået Rahel Frey ind som medkører til Hendrik von Danwitz. Frey har mange års erfaring i ADAC GT Masters, hvor hun kørte adskillige sæsoner for YACO Racing i deres Audi.

Desværre har vi mistet EFP Car Collection by TECE Audi #12, som Florian Spengler og Markus Winkelhock skulle have kørt, hvor det kun er 11’eren med Pierre Kaffer og Elia Erhart som kommer til start.

Der er dog kommet endnu en Porsche i feltet, som vi omtaler i artiklen her.

ADAC GT Masters skal køre et løb lørdag eftermiddag, og et løb søndag eftermiddag. Begge løb kan ses på YouTube, hvor det grønne flag bliver givet 13.05 begge dage.

Relaterede nyheder