Racing Team Nederland med to ændringer

Racing Team Nederland #29 har måtte foretage to ændringer blandt de tre kørere, forud for weekendens FIA World Endurance Championship løb på Monza.

Ikke blot en, men hele to af teamets to kørere er testet positiv for COVID-19.

Job van Uitert blev testet positiv i sidste uge, forud for European Le Mans Series løbet på selvsamme bane. Det resulterede i at hele United Autosports #32 måtte trække sig fra weekenden, da van Uitert havde været sammen med dem på en hel testdag om torsdagen, inden den positive test torsdag aften, og endnu en test i løbet af fredagen.

Derfor var teamet også hurtig til at få ringet til Nyck de Vries, så han kunne vende tilbage til holdet, som han tidligere har kørt for.

Racing Team Nederland #29
Photo: JJ Media

Torsdag blev teamet dog ramt af endnu et problem, da Giedo van der Garde også blev testet positiv. Derfor måtte holdet ringe til Paul Loup Chatin, som så kommer ind på det hollandske hold. Helt hollandsk er de dog ikke, da det er franske TDS Racing, som driver bilen. Chatin kørte også i ELMS løbet sidste weekend, hvor han dog var til start for IDEC Sport.

FIA World Endurance Championship har forud for weekenden, ligesom ved sæsonens to første afdelinger, haft meget strenge adgangsregler for alle som skal opholde sig i og omkring paddock området. Alle bliver testet inden de overhovedet må komme i nærheden af banen. Når man har fået svar på testen, kan man få lov til at hente et armbånd, som først herefter giver adgang til banen. Disse regler gælder uanset om det er kører, mekanikere, presse eller løbsledelsen. Derfor bliver løbet også afviklet på en så sikker måde som muligt.

6 timers løbet på Monza køres denne søndag, med løbsstart klokken 12.00.

Relaterede nyheder