Formel E spænder ben for Lotterer

Andre Lotterer kommer ikke til start ved 1000 Miles FIA World Endurance Championship løbet på Sebring i marts måned.

Rebellion Racing køreren har fået at vide fra hans ABB FIA Formula E Championship hold, DS Techeetah, at han skal en tur i simulatoren, da Sebring ligger lige mellem to Formel E weekender. Her skal han og holdkammerat Jean-Eric Vergne forberede sig til løbet i Sanya i Kina.

Han bliver erstattet af Mathias Beche, som ellers var blevet arbejdsløs hos Rebellion i LMP1 raceren, efter Nathanael Berthon blev annonceret i bil #3. Men nu skal Beche køre i #1 sammen med Neel Jani og Bruno Senna. Holdet skriver at Lotterer kun er ude af bilen ved dette ene løb, og er tilbage igen på Spa Francorchamps.

Jean-Eric Vergne & Andre Lotterer
Photo: JJ Media

Dermed kan Lotterer godt vinke farvel til drømmene om endnu en VM titel. Han vandt LMP mesterskabet i 2012 sammen med Benoit Treluyer og Marcel Fässler for Audi Sport. Aktuelt ligger Lotterer ellers på en 4. plads blandt LMP kørerne.

Andre Lotterer er en ud af kun to kørere, som har deltaget i samtlige FIA WEC løb, siden serien startede i 2012. Den anden kører er Christian Ried – som for øvrigt også ser ud til at gå glip af løbet – men det er en helt anden sag.

Relaterede nyheder