Frey tilbage i FIA WEC

Rahel Frey vender tilbage i FIA World Endurance Championship 2024.

Schweizeren skal køre for Iron Dames Lamborghini #85 sammen med Michelle Gatting og Sarah Bovy ved 5 ud af de resterende 7 afdelinger.

Ændringen sker efter Doriane Pin har fået tilføjet endnu et formelbils program til hendes 2024 kalender. Planen var ellers at Pin skulle køre FIA WEC i hele 2024, mens Frey tog sig af IMSA WeatherTech SportsCar Championship (de lange afdelinger) samt European Le Mans Series sammen med Gatting og Bovy.

Gatting, Frey, Bovy
Photo: Iron Dames

Frey var en af de “originale” Iron Dames tilbage fra 2019 sæsonen, hvor det hele startede i European Le Mans Series, sammen med Gatting. Bovy kom til i midten af 2021, og har siden da udviklet sig helt fænomenalt, og er nu blandt de allerbedste Bronzekørere i hele verden. Bovy har sammen med Gatting været med til at sætte Pole Position samt vinde i både European Le Mans Series samt FIA World Endurance Championship. Pin var en del af ELMS sejren i Portimao i 2022, mens det var Frey som delte bil med danskeren og belgieren i FIA WEC i Bahrain 2023, da historiens allersidste GTE løb blev kørt.

Iron Dames deltager med en Lamborghini Huracan LMGT3 Evo2 i både FIA WEC samt IMSA, mens de kører med en Porsche 911 GT3.R LMGT3 i ELMS 2024.

Doriane Pin deltager i både F1 Academy samt Formula Regional European Championship by Alpine i 2024, og har forbindelse til Mercedes F1 Team. Pin deltager i denne weekends FIA WEC afdeling på Imola, samt i 24 timers løbet i Le Mans i juni måned, men springer over Spa Francorchamps, Interlagos, COTA, Fuji, og Bahrain.

Relaterede nyheder