Algarve Pro med nye farver og nye kørere

Algarve Pro Racing har foretaget en del ændringer på holdet, forud for 2020 sæsonen i European Le Mans Series.

Holdet med base i Portugal har på det seneste været kendt for deres azurblå racerbiler, men i år bliver de sorte og hvide.

Skiftet sker på baggrund af en ny sponsoraftale med ur producenten B.R.M. som primært bruger disse farver omkring deres brand.

Ydermere skifter holdet fra Dunlop dæk til Goodyear mærket. De to dækproducenter er dog i familie med hinanden, så det er ikke det helt store skifte. Goodyear bliver eneleverandør af dæk i ELMS LMP2 fra 2021, så derfor er det mest naturlige at vælge dem til den kommende sæson.

Algarve Pro Racing 2020
Photo: Algarve Pro Racing

På kørersiden går de virkelig et hak op på skalaen. Henning Enqvist skal dele bil med Loic Duval og Jon Lancaster, mens John Falb får Simon Trummer og Gabriel Aubry som medkørere. Ikke at man skal forklejne kørere som Andrea Pizzitola og Olivier Pla – men med Duval som tidligere Le Mans vinder og Verdensmester hos Audi Sport i LMP1, Lancaster som tidligere ELMS LMP2 mester, Falb som tidligere LMP3 mester i ELMS, Aubry som toer i både Le Mans samt WEC i LMP2, og Simon Trummer som har kørt en masse sportsvogns- og formelbils ræs over hele verden, så er holdet dækket rigtig godt ind.

Algarve Pro Racing var også det hold, som vandt Asian Le Mans Series 2019/20 i G-Drive Racing farver, hvilket har givet dem en Le Mans billet med bil #25, som Falb og Trummer skal dele. Hvem der bliver 3. kører på den er stadig usikkert, da Aubry skal passe hans FIA WEC opgaver den weekend hos Jackie Chan DC Racing.

European Le Mans Series 2020 starter den 19. juli på Paul Ricard i Frankrig.

Relaterede nyheder