Di Resta tilbage hos UA

Paul Di Resta kommer igen til start for United Autosports, når dette års 24 timers løb skal køres i Le Mans.

Skotten bliver 1. kører på holdets 3. bil, som de stiller op med ved 2021 løbet.

Di Resta tog Pole Position til 2020 løbet for holdet, og var en del af den vindende kombination med Filipe Albuquerque og Phil Hanson, men det trekløver kan ikke køre sammen længere, da Hanson nu er opgraderet til Guld kører, og man ikke må have Platin, Platin og Guld i samme bil.

Tidligere på året blev det annonceret at Albuquerque og Hanson får schweiziske Fabio Scherer med som Sølv kører i 2021 FIA World Endurance Championship sæsonen, så han skal også være 3. mand på bil #22 ved Le Mans, som også tæller med i mesterskabet

I bil #32 er det indtil videre kun Nico Jamin, som er blevet bekræftet. Jamin har Manuel Maldonado og Job van Uitert med i bilen i European Le Mans Series, men sidstnævnte skal køre i Racing Team Nederland bilen ved 24 timers løbet. Statussen på Maldonado ved i Le Mans har holdet ikke oplyst – men det blev heller ikke nævnt, da Maldonado blev præsenteret for holdet, så ikke noget fordækt i det.

Zak Brown, Phil Hanson, Paul Di Resta, Filipe Albuquerque
Photo: JJ Media

Paul Di Resta skal køre i bil #23, som er en ekstra bil, som ikke stiller op i hverken ELMS eller FIA WEC. Grunden til at holdet alligevel kan være så sikker på at få den med, er på grund af deres succes gennem 2020 sæsonen. Her vandt holdet ikke mindre end end håndfuld automatiske invitationer til 24 timers løbet, og det er to af disse invitationer, som skal bruges til bil #23 og #32. Bil #22 er automatisk med, når de er en del af FIA WEC mesterskabet – som holdet for øvrigt også vandt i 2019/20 sæsonen. Den titel giver dog ikke nogen automatisk invitation – men det gjorde ELMS LMP2 1. og 2. pladsen, ELMS LMP3 1. pladsen, Asian Le Mans Series LMP3 1. pladsen, samt LMP2 sejren i 24 timers løbet i Le Mans.

Hele deltagerlisten til 24 timers løbet i Le Mans 2021 bliver offentliggjort i morgen, tirsdag.

Relaterede nyheder