Kører rotationen startet i Indycar

Vi er ikke engang halvvejs igennem 2022 sæsonen i NTT IndyCar Series, men fordelingen af sæder til 2023 er allerede gået i gang.

Andretti Autosport har annonceret at Kyle Kirkwood rykker ind i bil #27, hvor han skal afløse Alexander Rossi.

Kirkwood kører i denne sæson for A. J. Foyt Enterprises, hvor Andretti Autosport har placeret ham, efter han kørte i deres Indy Lights program, og vandt mesterskabet i 2021.ø

Kyle Kirkwood
Photo: Indycar.com

Rossi har kørt for AA siden 2016, hvor han skiftede over i Indycar, efter hans Formel 1 chancer ebbede ud. Rossi overraskede alt og alle ved at vinde Indy 500 i allerførste forsøg, men har kun hentet 6 sejre mere på seks en halv sæson. Faktisk har han ikke vundet siden Road America i 2019, og derfor er stemning hos Andretti Autosport blevet mere og mere anspændt.

Starten på 2022 sæsonen for Rossi har ikke været meget bedre, men han indtager aktuelt 11. pladsen i kørernes mesterskab – stærkt hjulpet til af en 5. plads ved sidste weekends Indy 500.

Kirkwood har vist god fart, men har også lavet fejl i sæsonens første løb, hvilket er helt naturligt for en Rookie. I øjeblikket er han 21’er i mesterskabet, men klart bedste A. J. Foyt kører.

Det forventes at Rossis fremtidige hold bliver annonceret senere på ugen.

Relaterede nyheder