Paul Di Resta vinder løb 2 på Hockenheim

Paul Di Resta vinder løb 2 på Hockenheim, efter et for ham udramatisk løb.

Skotten førte fra start til slut i de 37 omgange mens Augusto Farfus sluttede 2’er foran og Maxime Martin. Oprindeligt sluttede Timo Glock 2’er man han blev efterfølgende udelukket på grund af teknisk unøjagtighed på hans bil.

Photo: JJ Media
Photo: JJ Media

Der blev virkelig kørt hårdt til på løbets første omgange. Jamie Green, Esteban Ocon og Bruno Spengler’s nærkamp resulterede i safety car for at få bilerne fjernet.

Kort tid efter løbet blev frigivet, fik Mattias Ekström skader på hans bil, og måtte senere trække sig ud af løbet. Også Antonio Felix Da Costa, Timo Scheider og Miguel Molina måtte udgå med en skadede biler.

Timo Glock Photo: JJ Media
Timo Glock
Photo: JJ Media

Efterfølgende kritiserede flere af kørerne kørestilen gennem weekenden for at være alt for hård. De henstillede til løbets dommere om at være mere konsekvente med at dele straffe for kontakt ud – noget som slet ikke blev gjort denne gang. Ellers frygter de at det blot bliver meget værre (og dyrere) som sæsonen forløber, hvis der ikke bliver grebet ind med det samme.

Paul Di Resta Photo: JJ Media
Paul Di Resta
Photo: JJ Media

Næste løb køres 20.-22. Maj på Red Bull Ring i Østrig.

Relaterede nyheder