Alex Brundle skal køre for G-Drive Racing

Alex Brundle skal køre resten af sæsonen for G-Drive Racing i FIA World Endurance Championship.

Den engelske racerkører har fået sædet efter at Nathanael Berthon blev fyret fra teamet inden Le Mans. Teamet havde allerede erstattet ham til Le Mans med Will Stevens, som ellers kører Manor Racing. Stevens er nu tilbage i Manor nummer 45, og så bliver sædet ledigt for Brundle.

G-Drive Racing Photo: JJ Media
G-Drive Racing
Photo: JJ Media

Alex Brundle er en efterhånden erfaren kører i sportsvognsræs. Den tidligere GP3 kører har længe haft forbindelse til OAK Racing og har bl.a. også kørt sammen med danske David Heinemeier-Hansson i WEC i LMP2. I 2015 sad han ude det meste af sæsonen på grund af sygdom, men han kom stærkt tilbage i efteråret 2015 og har indtil nu i 2016 kørt ELMS for United Autosport i LMP3, hvor han fører mesterskabet an efter 2 afdelinger.

Næste gang at vi ser FIA WEC på banen er om 3 uger, når bilerne kører ud på Nürburgring.

Relaterede nyheder