Sylvest, Rogivue, Ludwig og Stolz kører ADAC GT Masters for Zakspeed

Nicolai Sylvest, Nikolaj Rogivue, Luca Ludwig og Luca Stolz skal køre ADAC GT Masters for Zakspeed i 2017.

Dermed er det næsten uændret kører lineup i forhold til teamet 2016 kørere.

Sylvest og Rogivue skal køre i Mercedes-AMG GT3 raceren med nummer 20 på siden, mens Ludwig og Stolz skal køre i nummer 21.

Zakspeed ADAC GT Masters 2017
Graphics: Zakspeed

Zakspeed vandt mesterskabet i 2015 med Ludwig bag rattet, men et uheldspræget 2016 gjorde det ikke muligt at gentage succes’en. Han får i år 21 årige Luca Stolz med i bilen, for at bringe noget nyt blod ind i teamet. Stolz kører sin 4. sæson i ADAC GT Masters, efter at have deltaget for HTP Motorsport i henholdsvis Mercedes og Bentley, hvorefter det i 2016 var i en Lamborghini for Grasser Racing.

Sylvest/Rogivue kombinationen viste sig yderst effektiv i 2016. Selvom at den 19/20 årige kombination ikke kørte en hel sæson sammen, tog de alligevel 2 sejre i junior klassementet, men fik også kørt 2 generelle podiepladser hjem.

ADAC GT Masters serien har 7 løbsweekender på kalenderen, med 2 løb hver weekend, og starter den 28.-30. april i Oschersleben.

Relaterede nyheder