Bourdais skadet i uheld – misser Le Mans

Sebastien Bourdais er kommet til skade i et solouheld i kvalifikationen til Indy 500 løbet i USA.

Franskmanden, som er født i Le Mans, brækkede sin hofte samt bækken flere steder, og måtte opereres. Heldigvis er operationen forløbet godt, men skaden betyder at han er ude af racerbilen resten af sæsonen.

Det betyder også at han misser Le Mans løbet om 4 uger, hvor han ellers skulle have været en del af Ford Chip Ganassi Team USA #68, som han og holdkammeraterne Joey Hand og Dirk Müller vandt med i 2016. Dermed skal for ud at finde en ny kører til at køre bilen.

Ford Chip Ganassi Team UK
Photo: JJ Media

I forbindelse med Daytona 24 timers løbet var Tony Kanaan en del af Ford mandskabet, men allerede på Sebring var han ikke længere en del af kører lineup’en. I 2016 kørte Marino Franchitti den ene Ford, men han har ikke længere kontrakt med teamet, som brød umiddelbart efter Le Mans 2016.

Så det bliver meget spændende at se hvem der så kommer til at sidde i bilen, når løbet startes i Frankrig om 4 uger.

Relaterede nyheder