Porsche tager Pole Position i deres sidste løb

Kvalifikationen til morgendagens 6 timers løb i Bahrain blev kørt lige efter mørkets frembrud.

Først var der 20 minutter for GTE holdene.

Gulf Racing UK Porsche #86 kunne ikke deltage i kvalifikationen, da de havde haft brand i bilen under fredagens frie træning. Teamet havde dog travlt med at få bilen gjort klar til lørdagens løb.

Pedro Lamy i AMR #98 var på en flyvende første omgang, men smed det hele væk i allersidste sving, hvor han forbremsede sig. Tiden rakte dog stadig til en foreløbig andenplads i klassen bag Matteo Cairoli i Dempsey-Proton Racing Porsche #77.

Marco Sørensen i AMR #95 satte en rigtig hurtig tid, som konkurrenterne kunne forsøge at jagte. Michael Christensen var første mand i Porsche #92, men satte ikke ret konkurrencedygtige tider. Det lykkedes Davide Rigon i AF Corse #71 at sætte hurtigste tid i GTE Pro, mens AMR #97, Ford Chip Ganassi Team UK #67 og AF Corse #51 også sneg sig ind foran Sørensen i #95.

Stefan Mücke i Ford Chip Ganassi Team UK #66 fik ikke blot en tid, men begge hans flyvende omgange annulleret, da han var kørt for langt udenfor banen.

AF Corse Ferrari #71
Photo: JJ Media

Kvalifikationen var dog ikke afgjort før at kører nummer to også havde været i bilen.

Det lykkedes Paul Dalla Lana at køre AMR #98 til Pole Position i GTE Am. Bag ham startede Clearwater Racing Ferrari #61, med Dempsey-Proton Racing Porsche #77 som 3’er.

Sam Bird i #71 fulgte op på Rigons gode omgang og snuppede Pole Position i GTE Pro klassen. Darren Turner og Jonny Adam i AMR #97 sikrede sig anden position, i den sidste weekend for den gamle version af Aston Martin Vantage V8 i GTE Pro mesterskabet, inden at den nye bil bliver offentliggjort på tirsdag. Ford Chip Ganassi Team UK #67 med Andy Priaulx og Harry Tincknell tog sig af 3. pladsen, inden at AF Corse #51 med James Calado og Alessandro Pier Guidi var 4’er. AMR #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen har kvalificeret sig som 5’er, mens Michael Christensen og Kevin Estre i #92 kun skal starte 7’er.

Bruno Senna var den første kører i Vaillante Rebellion #31 og satte hurtigste tid i LMP2 klassen, blandt de første kørere i bilen, men var dog tæt forfulgt af Jackie Chan DC Racing #38 og #37. Alle tre blev dog slået af Ben Hanley i CEFC Manor TRS Racing #24.

Porsche #2 var den første LMP1 bil til at sætte hurtigste tid. Porsche #1 var den næsthurtigste bil. Toyota var dog ikke helt enige i den stilling, så Mike Conway i Toyota Gazoo Racing #7 satte hurtigste tid mens Kazuki Nakajima i #8 hoppede ind med 3. hurtigste tid.

Signatech Alpine Matmut #36
Photo: JJ Media

Neel Jani i Porsche #1 kørte den hurtigste omgang af alle i LMP1, og med Nick Tandys omgang, var det nok til at de kan starte morgendagens løb fra Pole Position. Toyota Gazoo Racing #7 med Jose Maria Lopez kvalificerede sig som 2’er, mens Porsche #2 med Timo Bernhard sikrede sig 3. startposition.

I LMP2 svingede tiderne frem og tilbage hele tiden, men det endte med at Signatech Alpine Matmut #36, kørt af Gustavo Menezes og Andre Negrao, der tog Pole Position foran Jackie Chan DC Racing #38 og Vaillante Rebellion #31. David Heinemeier Hansson i Vaillante Rebellion #13 fik blot bilen kørt ind på 8. startposition i LMP2 klassen.

Porsche #1
Photo: JJ Media

Dermed er der lagt op til et utroligt spændende løb lørdag, når de sidste mesterskaber skal fordeles i FIA WEC.

Relaterede nyheder