Racing Team Nederland med 4 mand

Racing Team Nederland har i dag holdt præsentation af deres FIA World Endurance Championship hold.

Efter LMP2 debutsæsonen i European Le Mans Series har teamet valgt at skifte op i FIA WEC. Her bliver holdet det første, der kommer til at deltage med en Dallara P217 Gibson, hvor de skal tage kampen op med ORECA og Ligier bilerne.

Teamejer Frits van Eerd har hele tiden været selvskrevet til holdet, og hans tro følgesvend gennem mange år, Jan Lammers, blev også hurtigt annonceret. Deres samarbejde strækker sig mange år tilbage, og da Lammers have Racing For Holland, var der også Jumbo sponsorat på den bil.

Giedo van der Garde blev annonceret for to måneder siden, og er ny mand på holdet. Han var med til at vinde LMP2 mesterskabet hos JOTA Sport i ELMS 2016, men det blev ikke til meget kørsel i 2017.

Racing Team Nederland
Graphics: Racing Team Nederland

Det blev dog også annonceret at Jan Lammers ikke ville være en kørende del af holdet gennem hele den kommende 2018/19, men ville overlade sædet til en anden kører, når han har deltaget i hans 24. Le Mans løb i juni 2018.

I dag kom der navn på hans afløser. Det bliver Nyck de Vries, der skal overtage sædet i den rapsgule #29. Den dobbelte Formel Renault 2.0 Mester har sidenhen deltaget i Formel Renault 3.5, GP3 og Formel 2 mesterskaberne, hvor han har vundet løb i hver eneste sæson.

de Vries får et travlt program, da han igen i år skal køre Formel 2 for Pertamina Prema Theodore Racing, plus han er tilknyttet Audi Sport, hvor han i januar måned deltog i deres Formel E Rookie test i Marrakesh.

Nyck de Vries får løbsdebut for holdet på Silverstone i august måned, hvor den 4. afdeling af FIA World Endurance Championship 2018/19 køres.

FIA WEC sæsonen starter den 5. maj på Spa Francorchamps.

Relaterede nyheder