Wehrlein stopper hos Mercedes

Pascal Wehrlein stopper hos Mercedes-AMG, når DTM 2018 sæsonen er slut. Det har Mercedes-AMG offentliggjort i dag.

Wehrlein har været tilknyttet det tyske hold i 6 sæsoner, hvor han i 2013 trådte ind i DTM serien som den yngste kører nogensinde. I 2014 blev han den yngste løbsvinder i historien, inden han blev den yngste DTM Mester i 2015.

Den komet karriere sendte ham i Formel 1 i 2016 hos Manor, inden han skiftede til Sauber i 2017.

Formel 1 stolelegen forud for 2018 stoppede uden et sæde til Wehrlein, der har en far fra Tyskland og en mor fra Mauretanien. Som Mercedes kører måtte de finde et sæde til ham, og hev ham tilbage til DTM serien, som har været lidt af en skuffelse. Kun en enkelt gang i år, har han været på podiet, og indtager aktuelt 8. pladsen i Mesterskabet, med Mercedes kørere på 1., 2., 4. og 7. pladserne.

Pascal Wehrlein
Photo: JJ Media

Mercedes-AMG stopper i DTM efter denne sæson, men der var formodninger om at Pascal ville blive en del af deres nye Formel E program – men det er altså ikke tilfældet.

Holdet skriver i deres pressemeddelelse at kontrakten alligevel udløber efter 2018, og de har valgt ikke at forlænge den, da de ikke har noget program at sætte ham i.

Tiden må vise, hvad den næste opgave for Pascal Wehrlein bliver indenfor motorsporten. Som 23-årige, har han stadig mange år foran sig.

Relaterede nyheder