Honda RC213V præsenteret i Madrid

Honda Racing Corporation præsenterede deres 2019 MotoGP hold, ved præsentationen af RC213V til den kommende sæson, ved en event i Madrid i går.

Cyklen ligner meget det samme som tidligere år, og bemalingen ligeså, så det primære fokus var på drømmeholdet med den 5-dobbelte Verdensmester Jorge Lorenzo og den 7-dobbelte Verdensmester Marc Márquez i 2019.

Lorenzo & Marquez taler ved 2019 HRC præsentationen. Photo : Honda Racing Corporation

Til stede var også ex-HRC mestre Mick DOohan og Alex Crivillé, som fortalte om deres både positive og svære fortid hos HRC Repsol teamet. HRC håber på at Marc og Jorge kan gentage, hvis ikke forbedre succesen. Det er helt sikkert at stemningen hos HRC er positiv. Med de to bedste kørere i topklassen indenfor motorcykel løb, og muligvis den bedste cykel gennem de seneste 5 år, så er det svært at se, at 2019 ikke bliver et givtigt år for HRC.

Jorge Lorenzo’s første officielle opgave som HRC kører. Photo : Honda Racing Corporation

Det giver minder i minder omkring teaminternt kamp is Repsol farverne, hvilket med sikkerhed også er til fordel for HRC i den kommende sæson, selvom det tvivlsomt om Jorge Lorenzo’s popularitet bliver boosted af skiftet til Honda fabriksholdet.

Lorenzo & Marquez præsenterede RC213V ved 2019 HRC præsentationen. Photo : Honda Racing Corporation

De resterende (offentliggjorte og bekræftede) MotoGP præsentationer er som følger:

  • Petronas Yamaha SRT – 28. Januar
  • Suzuki Ecstar – 31. Januar
  • Yamaha Factory Racing – 4. Februar
  • Red Bull KTM Factory Racing / Tech3 – 12. Februar

 

Original artikel oversat af Jens Jensen.

Relaterede nyheder