Ingen Bykolles på Sebring

Der kommer ikke nogen Bykolles Racing Team til start ved 1000 Miles løbet på Sebring næste måned.

Da den opdaterede deltagerliste kom ud i fredags, var deres navn væk fra listen, og sidenhen er det kommet frem at holdet angiveligt er lidt uenig med Nissan NISMO omkring levering og opgraderinger af motorerne til bilen.

Efterårssæsonen blev også afsluttet med en rimelig stor brand i motorrummet i Shanghai, og efterfølgende har holdet så ikke været på banen, for at teste eller lave andre forberedelser.

Bykolles Racing Team #4
Photo: JJ Media

Selvom raceren med #4 på siden har haft problemer med at følge med de andre LMP1 biler, så er det alligevel ærgerligt, at vi mister endnu en bil fra feltet – og især at det er en LMP1 racer. Her er feltet nu reduceret fra 10 ved sæsonstarten på Spa Francorchamps, til 7 ved det næstkommende løb på Sebring, da begge CEFC TRSM Racing Ginetta racere heller ikke er til start.

Forhåbentlig får Bykolles Racing Team klaret problemerne i løbet af de næste par måneder, så de igen er at finde på startgridden på Spa Francorchamps i maj måned.

1000 Miles løbet på Sebring køres den 15. marts 2019.

Relaterede nyheder