FP2 uden dramatik – næsten

Dagens anden træning til FIA World Endurance Championship løbet på Sebring International Raceway blev gennemført uden den store dramatik.

I hvert fald da sessionen først for alvor kom i gang.

DragonSpeed #31 tabte nemlig venstre baghjul, blot to sving efter at de var kørt ud af pitten. Det resulterede i en Full Course Yellow, så de kunne få sendt et bjergningskøretøj ud efter den. Heldigvis undgik de bagvedkørende biler hjulet, som trillede lystigt over banen, lige efter det blinde og lynhurtige Sving 1. Da først #31 var blevet bjerget, og fragtet tilbage til pitten, kunne de komme ud på banen, og fik kørt 18 omgange.

Men da træningen så blev sat i gang, var Toyota Gazoo Racing hurtig til at sætte sig på de to forreste pladser igen. Denne gang var det med Jose Maria Lopez i #7 som den hurtigste mand, foran Kazuki Nakajima i #8. SMP Racing #17 med Stephane Sarrazin var 3. hurtigste bil, efterfulgt af Brendon Hartley i søsterbilen #11. Rebellion #3 og #1 fik kørt sig ind foran DragonSpeed #10, som desværre stadig hang i bremsen, godt 4 sekunder efter hurtigste bil – præcis som de gjorde i FP1 tidligere på dagen.

Toyota Gazoo Racing #7
Photo: JJ Media

I LMP2 fik Jackie Chan DC Racing #38 med Stephane Richelmi kørt hurtigste tid, foran Signatech Alpine Matmut #36 med Nicolas Lapierre og TDS Racing #28 med Loic Duval. Efter at have kørt hurtigst i FP1, lukkede Racing Team Nederland #29 LMP2 feltet denne gang, med blot 8 kørte omgange, sammenlignet med ca. 40 omgange for alle de andre biler.

Jackie Chan DC Racing #38
Photo: JJ Media

Aston Martin Racing #97 satte sig igen på P1 i GTE Pro klassen, men denne gang var det Alex Lynn der satte tiden. Ford Chip Ganassi Team UK #67 var igen næsthurtigst, og igen med Harry Tincknell, mens søsterbilen #66 med Stefan Mücke var 3. hurtigst. Efter en halvsløj første træning, vågnede Ferrari op til dåd, med AF Corse #51 som 4. hurtigste bil, mens BMW Team MTEK desværre stadig var at finde i den tunge ende af feltet.

Aston Martin Racing #97
Photo: JJ Media

GTE Am var en god blanding af de 3 bilmærker, som kører med i klassen. Gulf Racing Porsche #86 med Ben Barker var hurtigst, foran Giancarlo Fisichella i Spirit of Race Ferrari #54, mens Matteo Cairoli i Dempsey-Proton Racing Porsche #88 var P3.

Team Project 1 Porsche #56 fik endelig kørt nogle omgange, efter at holdet har haft nogle super travle dage, på grund af at bilen brændte sidste weekend under en privat test på Sebring. Herefter måtte holdet have en reservebil sendt fra Tyskland med flyver, få den hentet i Miami, og så ellers i gang med at sætte de rigtige mærker på bilen, så  den mesterskabsførende i GTE Am også ser ud som den skal med sponsorlogoer m.v.

Gulf Racing Porsche #86
Photo: JJ Media

Danskerne kort – Jackie Chan DC Racing #37 med David Heinemeier Hansson, Jordan King og Will Stevens sluttede P4 i LMP2. Marco Sørensen, Nicki Thiim og Darren Turner var 5. hurtigste i Aston Martin Racing #95, mens Michael Christensen og Kevin Estre i Porsche #92 var 6. hurtigste. Jan Magnussen lukkede klassen af på 11. pladsen i den Corvette Racing #63, som han kører sammen med Antonio Garcia og Mike Rockenfeller.

Nu kan visse af kørerne slappe af indtil torsdag 16.15 lokal tid, mens 11 af kørerne skal på arbejde i IMSA WeatherTech SportsCar Championship allerede 9.45 lokal tid.

Relaterede nyheder