Toyota offentliggør 2019/20 planer og ny kørerlineup

Toyota Gazoo Racing har i dag bekræftet deres planer i FIA World Endurance Championship 2019/20 sæsonen.

Det japanske hold med base i Tyskland stiller igen til start med to TS050 Hybrid biler i VM serien, ligesom den har gjort siden 2012.

Der bliver genvalg til 5 af de 6 kørere.

Sebastien Buemi, Kazuki Nakajima, Kamui Kobayashi, Jose Maria Lopez og Mike Conway er igen at finde i bilerne, mens de får Brendon Hartley som ny holdkammerat. Hartley erstatter Fernando Alonso, som har valgt at stoppe i FIA WEC efter Le Mans løbet 2019. Pressemeddelelsen fra holdet siger at han fortsætter i Toyota familien, og det kunne sagtens være i Dakar Rally, hvor han har prøvet en bil.

Toyota Gazoo Racing #8
Photo: JJ Media

De enkelte kørerkombinationer i de to biler bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

Denne weekend kan Toyota Gazoo Racing sikre sig VM titlerne, i forbindelse med 6 timers løbet på Spa Francorchamps, såfremt deres forventede 1-2 sejr kommer i hus, og konkurrenternes resultater også flasker sig i Toyotas favør.

Relaterede nyheder