MotoGP stjerne får DTM start

Der kommer en helt speciel kører på banen, når DTM den 8.-9. juni besøger italienske Misano.

MotoGP stjernen Andrea Dovizioso kommer til at køre for WRT Team Audi Sport, da Pietro Fittipaldi skal være i Canada den weekend, i form af hans reserverolle hos HAAS F1 Team.

Dovizioso kører til dagligt for Ducati i MotoGP, som er et søsterfirma til Audi. Alligevel er det er et lidt spøjst valg, da den DTM bil ikke bare er noget at man lige hopper i, og så kan køre hurtigt fra første meter – slet ikke uden erfaring fra bilsporten.

Andrea Dovizioso, Audi RS 5 DTM
Photo: Audi Motorsport

Han har dog en lille smule erfaring, da han testede en Audi RS 5 DTM i går på Audis Competence Center Motorsport i Neuburg, plus han får en to-dages test på netop Misano den 22.-23. maj.

Sidste år havde DTM serien også en gæstestarter i Misano, i form af Alessandro Zanardi, som kørte i en ekstra bil for BMW, med håndbetjening. Det lød til at være en one-off, som ikke bliver gentaget i år, da Zanardi i stedet kørte for BMW på Daytona i forbindelse med 24 timers løbet der, og han nu stille og roligt skal til at forberede sig på Paralympics 2020, hvor han igen stiller op med sin håndbetjente cykel.

Relaterede nyheder