Tæt afslutning på årets sidste ovalløb

Bommarito Automotive Group 500 på World Wide Technology Raceway var årets 15. løb i NTT IndyCar Series.

Det ikke helt så mundrette navn for det løb, der dækker over et 500 Miles løb på banen nær St. Louis, som af mange er kendt som Gateway. Og der var kamp hele vejen til målflaget, ved årets sidste ovalløb for serien.

Mesterskabsførende Josef Newgarden havde Pole Position for anden uge i træk – denne gang ved at køre sig til den, og ikke blot få den i kraft af at være førende i tabellen. Sebastien Bourdais havde taget anden position, foran sidste weekends vinder, Will Power. Simon Pagenaud gjorde at der var 3 Team Penske biler i top-4, efterfulgte af Takuma Sato, Santino Ferrucci, James Hinchcliffe og Scott Dixon.

Man skulle helt tilbage på P11 for at finde toer i mesterskabet, Alexander Rossi, så han ville have en hård aften foran sig. Der var mere dramatik da Rossi måtte have gearkassen repareret på gridden, lige inden løbet startede. Men mekanikerne nåede det.

Lygterne på banen allerede var tændt da de 22 biler trillede ud på banen, selvom solen ikke var gået helt ned endnu.

Gateway start 2019
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Der var tæt på at være store problemer på første omgang, da Hinchcliffe, Sato og Hunter-Reay var millimeter fra at køre sammen – for anden uge i træk. Heldigvis blev alle bilerne på banen, så man undgik de helt store diskussioner.

Marcus Ericsson havde et solospin i Sving 3, som udløste en Safety Car periode – men han blev heldigvis ikke ramt af nogen.

Det udnyttede Charlie Kimball og Ericsson til at pitte, og få nogle friske dæk på.

Tony Kanaan havde vundet 6 placeringer allerede på den første omgang, med en snu kørsel.

Newgarden var stadig førende da løbet blev givet frit igen, men Will Power var ny toer, mens Ferrucci hurtigt fik overhalet holdkammeraten Bourdais, og dermed var treer.

55 omgange inde i løbet kom der gult flag, da Will Power røg i muren i Sving 4. Australieren kom bare for langt op ad banen, og skred i muren.

Conor Daly
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Det var mens store dele af feltet enten lige havde været inde for at få tanket, eller skulle ind umiddelbart efter.

Her var Hinchcliffe og Ferrucci super heldige, da de kom på banen foran Newgarden, og der med var de nye 1’ere og 2’ere.

Der var drama for Dixon, som måtte pitte med et væskespild, og dermed blev skubbet tilbage til lastbilen for at blive repareret. Det blev lokaliseret til at være kølesystemet, som var utæt. Dermed var han så godt som ude af titelkampen.

Det blev en actionfyldt genstart af løbet, hvor Rossi forsøgte at vinde en placering på Pagenaud, mens han også måtte forsvare sig fra Rossi.

Ferrucci tog føringen af løbet, cirka en 3. del inde i løbet, og slog hurtigt et hul til forfølgerne.

Santino Ferrucci
Photo: Indycar.com / Chris Owens

120 omgange inde i løbet kom der gult flag, da Marcus Ericsson snittede betonmuren, da han var oppe i det beskidte spor, men uden at skade noget på bilen.

Det var en kort gul omgang, inden bilerne blev sendt afsted for fuld fart igen – i nogle få omgange, inden Spencer Pigot endte i muren, efter lidt kontakt med Charlie Kimball. Det tog lidt længere tid, inden Pigots ødelagte racer var fjernet. Dommerne kiggede på det, men vurderede at der ikke skulle uddeles nogen straf.

Med godt 100 omgange tilbage af aftenens løb, fik feltet igen det grønne flag.

Conor Daly var aggressiv lige fra restart, og var helt oppe på 6. pladsen, efter nogle ret spændende overhalinger.

Der var en lidt spændende episode mellem Rossi og Hinchcliffe, hvor amerikaneren kom forbi canadieren, med en bestemt overhaling. Dommerne kiggede lidt på den, men valgte ikke at gøre mere ved det.

Sebastien Bourdais
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Pagenaud forsøgte at overhale Hinch få omgange senere, men kom op i det beskidte spor, og var lige ved sætte bilen i muren, men fik den fanget, men han tabte pladser til Herta og Rosenqvist.

Dale Coyne Racing holdet lavede en fejl ved pitstoppet for Ferrucci, hvor de først havde lidt problemer med at få brændstofslangen i, og derned bøvlede lidt med et dækskifte.

To omgange senere var der problemer for hans Dale Coyne holdkammerat Bourdais, som snittede muren i Sving 4, og ødelagde baghjulsophænget. Dermed var franskmandens dag slut – og det endda med mulighed for en eventuel sejr, da han var kommet ud foran Ferrucci ved det seneste pitstop.

Mekanikerne havde fået Dixons racer repareret igen, og han var tilbage på banen, men da de ikke kunne vinde flere placeringer i løbet, valgte de at trække bilen ud med 48 omgange tilbage.

Sato, Kanaan, Carpenter og Newgarden tog fusen på alle, da de ikke havde pittet, inden det gule flag kom ud. Dermed havde de en omgangs føring på alle andre, og kunne foretage deres sidste pitstop, og komme ud foran resten af feltet igen – men nu på omgangshøjde. Rossi var P5 men på gamle dæk, og med en tankmåler som langsomt sneg sig mod tom.

Der var masser af kampe gennem feltet, da løbet blev givet frit igen, da der var en blanding af nye og gamle dæk, og nogle kørere var mere aggressive end andre, bl.a. Daly og Ferrucci, som forsøgte at komme fremad i feltet.

Tony Kanaan
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Ferrucci kom forbi Rossi, og kunne herefter sætte jagten ind på top 4, som han hurtigt var oppe ved. Der blev kørt defensivt fra Newgarden på P4, hvilket var tæt på at sende Ferrucci i muren, men han fik bilen fanget inden.

Sato havde fået slået et stort hul ude i front, hvor Kanaan virkede lidt som proppen i en flaske, med Carpenter, Newgarden og Ferrucci bag sig, uden at kørerene for alvor kunne komme til nogle overhalingsforsøg.

Rossi måtte pitte med 19 omgange tilbage af løbet, da han ikke havde nok brændstof til at komme i mål.

Ferrucci kom endelig forbi Newgarden med 14 omgange tilbage af løbet, og nu var sigtekornet sat ind på Carpenter. Den unge kører blev mere og mere frustreret bag Carpenter og var lige ved at sætte bilen i muren igen, og tabte en plads en Newgarden.

Sato havde lidt problemer med at få overhalet Hinchcliffe med en omgang, men da han endelig kom forbi, kunne han trække lidt fra Kanaan og Carpenter igen, som ellers var kommet faretruende på.

4 omgange før målflaget kom Carpenter forbi Kanaan, og hentede hurtigt ind på Sato. En omgang senere var Ferrucci forbi Newgarden igen.

Takuma Sato
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Takuma Sato vandt løbet med 0,0399 sekunder foran Ed Carpenter, som manglede en omgang for at være forbi japaneren. Tony Kanaan fik reddet 3. pladsen hjem, foran Santino Ferrucci.

Josef Newgarden var på vej til at sikre sig en 5. plads, men skulle lige forsøge at dykke på Ferrucci i sidste sving, hvilket sendte ham ud i et vildt spin, men uden at ramme muren. Han fik bilen til at kravle over linjen, men røg tilbage på 7. pladsen. Simon Pagenaud sluttede i stedet P5, foran Conor Daly for Carlin holdet.

Sejren var den 5. i Indycar for Sato, og samtidig den anden i denne sæson, efter han vandt på Barber Motorsports Park tilbage i april.

Newgarden udbyggede dog føringen i mesterskabet, hvor Simon Pagenaud nu er rykket op på andenpladsen i stillingen, men 38 point bagude, mens Rossi er faldet tilbage som P3, foran Dixon i P4. Alle 4 kørere har stadig chancer for mesterskabet, men intet kan blive afgjort når sæsonens næstsidste afdeling af NTT IndyCar Series køres næste weekend på Portland International Raceway.

Relaterede nyheder