6 timers tæt ræs i Texas

FIA World Endurance Championship 2019/20 var nået til sæsonens 5. afdeling, som skulle køres på Circuit Of The Americas nær Austin i Texas.

COTA banen afløste det planlagte løb på Interlagos i Brasilien, som blev erstattet tilbage i december måned.

Til gengæld var serien tilbage på banen i USA, som tidligere var USA afdelingen, indtil der blev skiftet til Sebring i Florida.

Rebellion Racing #1 med Gustavo Menezes, Norman Nato og Bruno Senna startede løbet fra Pole Position, foran Toyota Gazoo Racing #7 med Jose Maria Lopez, Mike Conway og Kamui Kobayashi, mens Toyota Gazoo Racing #8 med Brendon Hartley, Kazuki Nakajima og Sebastien Buemi skal startede løbet fra tredjepladsen.

I LMP2 kategorien var Cool Racing #42 med Nicolas Lapierre, Antonin Borga samt Alexandre Coigny på Pole, foran United Autosports #22 med Phil Hanson, Filipe Albuquerque og Paul Di Resta, og Signatech Alpine Elf #36 med Thomas Laurent, Pierre Ragues og Andre Negrao på P3.

High Class Racing #33 med Anders Fjordbach, Kenta Yamashita og Mark Patterson startede løbet fra P6 i LMP2 kategorien.

GTE Pro kategorien havde Aston Martin Racing #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen på Pole Position, foran Michael Christensen og Kevin Estre i Porsche #92, mens Aston Martin #97 med Maxime Martin og Alexander Lynn var P3. Herefter kom AF Corse Ferrari, mens Corvette Racing #63 med Jan Magnussen og Mike Rockenfeller havde en svær kvalifikation, og kun fik kørt sig til 7. pladsen. #63 har en gæsteoptræden ved dette samt Sebring løbet, forud for deres forventede to Le Mans billetter til juni måned.

Team Project 1 Porsche #56 med Matteo Cairoli, Egidio Perfetti og Laurents Hörr havde taget Pole i GTE Am, foran Aston Martin Racing #98 med Paul Dalla Lana, Ross Gunn og Darren Turner, mens TF Sport Aston Martin #90 med Charlie Eastwood, Salih Yoluc og Jonny Adam som treer.

Nicklas Nielsen, Emmanuel Collard og Francois Perrodo i AF Corse Ferrari #83 startede løbet fra 5. pladsen i GTE Am.

Vejrudsigten for de 6 timer havde en lille mulighed for regn, men som udgangspunkt var der forudsagt tørvejr til løbet.

Start – Lone Star Le Mans 2020
Photo: Joao Filipe / AdrenalMedia.com

30 biler tog starten af løbet, præcis klokken 12.00 lokal Texas tid. United Autosports #22 ikke kunne få bilen i gang på startgridden, men nåede at komme i gang inden sidste bil havde passeret ham, så han måtte køre tilbage til den oprindelige startplacering – altså P2 i LMP2.

Starten gik fint, på trods af at Toyota Gazoo Racing #7 ikke kom alt for hurtig afsted, og var ved at blive overhalet af en LMP2 racer allerede inden Sving 1.

Efter den lidt fumlende start, var United Autosports #22 kommet i føring af LMP2 kategorien.

Aston Martin Racing var kommet op på 1-2 i GTE Pro, og havde sendt Porsche #92 ned på tredjepladsen.

Jackie Chan DC Racing #37 havde det ikke nemt i de første omgange, hvor Will Stevens endda endte med at spinne rundt, under en tæt duel med Giedo van der Garde i Racing Team Nederland #29. Det sendte Stevens ned på næstsidste pladsen i LMP2.

AF Corse Ferrari #83 forsøgte at bremse sig forbi Dempsey-Proton Racing Porsche #77, men Perrodo fik i stedet udbremset sig selv, og måtte lade Christian Ried passere igen.

Team Project 1 Porsche #57
Photo: Joao Filipe / AdrenalMedia.com

MR Racing Ferrari #70 fik en Drive-through straf, for at have overhalet AF Corse Ferrari #54 inden de krydsede startlinjen.

Van der Garde var snedig at overhale Di Resta i Sving 5, og dermed tage føringen i LMP2 kategorien.

Senna i Rebellion Racing #1 havde virkelig fart på ude i front, og var over 10 sekunder foran, indenfor den første halve time.

Efter den forrygende start fra United Autosport #22, var de faldet tilbage på 4. pladsen, da Signatech Alpine Elf #36 og Racing Team Nederland var kommet forbi. Faktisk var Cool Racing #42 tilbage i front af løbet blandt LMP2 bilerne.

Spirit Of Race Ferrari #54 og Dempsey-Proton Racing Porsche #88 duellerede omkring 9. pladsen i GTE Am, hvor Bret Curtis i #88 formåede at forsvare pladsen, da Thomas Flohr fik udbremset sig selv.

Det var ved at gå helt galt i LMP2 kategorien, da Racing Team Nederland #29 kom op på siden af Signatech Alpine Elf #36 midt i svingkombinationen omkring 4-5-6. De to biler rørte hinanden, hvilket sendte van der Garde ind over afkørselsområdet, og kom ud foran Negrao. Dommerne sagde at de to biler skulle bytte plads, så det gjorde de – og så overhalede hollænderenvognen bare en gang til, og denne gang på helt lovlig vis.

JOTA #38
Photo: Joao Filipe / AdrenalMedia.com

AF Corse Ferrari #71 fik en kæmpe lufttur henover en curb, da Davide Rigon var ved at komme i klemme med MR Racing Ferrari #70. 71’eren var mindst en halv meter oppe i luften, inden bilen heldigvis landede på alle fire hjul igen. Det var vel og mærke en overhaling af en GTE Am bil, som var ved at gå helt galt for GTE Pro 71’eren.

De to GTE Am Aston Martin racere kom lidt for tæt på hinanden. Paul Dalla Lana i AMR #98 var på vej udenom Salih Yoluc i TF Sport #90, men den sidstnævnte kunne ikke holde bilen på banen, og tabte bagenden, og spandt rundt. Det kostede heldigvis kun Yoluc 8 sekunder, men alligevel et træls tidstab – men heldigvis ingen alvorlig kontakt mellem bilerne. Dommerne kiggede lidt på det, men bestemte sig for at det var et hændelig uheld.

Cetilar Racing #47 havde et halvt spin midt i Sving 4-5-6 kombinationen, men holdt bilen væk fra autoværnet.

Yamashita i High Class Racing #33 snuppede 4. pladsen fra Paul Di Resta, som virkelig døjede med bilen.

Racing Team Nederland #29 var i front af LMP2 kategorien, da de var kommet forbi Cool Racing #42 i forbindelse med det første pitstop.

Corvette Racing #63
Photo: Marius Hecker / AdrenalMedia.com

Team Project 1 Porsche #57, TF Sport Aston Martin #90 og AMR #97 kom ud af pitten næsten side om side, hvor de tre biler måtte flette ind, inden udkørslen, hvor der kun er plads til en bil ad gangen. Heldigvis virkede flettereglerne også i motorsport, så der ikke var nogen kontakt mellem de tre – men det var tæt på.

Corvette Racing #63 var de sidste til at pitte i GTE Pro kategorien, men efter de havde tanket, var de tilbage på sidstepladsen blandt Pro bilerne.

Der var lidt af et GT tog efter TF Sport Aston Martin #90, hvor Team Project 1 Porsche #57 og AF Corse Ferrari #83 lå i direkte duel med Yoluc – blandet op med både Porsche #91 og #92 samt AF Corse Ferrari #71. Da de allesammen var GTE biler, var der ikke de store hastighedsforskelle mellem bilerne, hvilket gjorde at det tog flere omgange, inden Pro bilerne var forbi Am bilerne.

AF Corse Ferrari #83 fik kæmpet sig op på 4. pladsen i GTE Am, efter Emmanuel Collard var kommet forbi Ben Keating. Samtidig kom Ben Barker i Gulf Racing Porsche #86 forbi Red River Sport Ferrari #62 med Bonamy Grimes. De to kæmpede omkring 7. og 8. pladsen i GTE Am.

Få minutter senere kom Collard også forbi Yoluc i TF Sport Aston Martin #90, og var dermed oppe på 3. pladsen. Team Project 1 Porsche #56 havde dog et halvt minuts forspring til AMR #98 på P2.

Signatech Alpine Elf #36 måtte pitte kort tid efter de sidst havde været i pit, da bremseskiven var fuldstændig eksploderet, under den hårde nedbremsning for enden af baglangsiden. Heldigvis kunne Pierre Ragues få bilen bremset ned, og få den tilbage i pit, uden at gøre yderligere skade. Men aldrig rart at få miste bremserne med lidt knapt 300 km/t. Naturligt nok skubbede mekanikerne bilen ind i garagen, hvor de kunne være flere mekanikere på bilen.

Toyota Gazoo Racing #8
Photo: Joao Filipe / AdrenalMedia.com

Fjordbach var kommet i High Class Racing #33, og var kommet op på andenpladsen blandt LMP2 bilerne. Uheldigvis var danskeren ved at komme i klemme, da han skulle overhale landsmanden Magnussen i Corvette Racing #63, så han måtte undvige ind over en høj curb. Det sendte bilen op i luften, men med tak til hajfinden bagpå bilen, undgik han at flyve, og landede hurtigt på alle fire hjul, som endte med et halvt spin. Det kostede ham to placeringer, men overraskende lidt tid, så han hurtigt kunne overhale Cool Racing #42 igen.

Signatech Alpine Elf #36 mekanikerne var utroligt hurtige til at skifte bremserne på bilen, så Ragues kun mistede to omgange i forhold til LMP2 konkurrenterne.

Der var kontakt mellem AMR #98 og Racing Team Nederland #29, hvor Dalla Lana i #98 ramte op i bagenden af LMP2 bilen. Heldigvis skete der ikke nogen skader på nogle af bilerne.

Knapt to timer inde i løbet tog United Autosports #22 føringen af LMP2 kategorien, da Phil Hanson fik overhalet Frits van Eerd i Racing Team Nederland #29.

Charlie Eastwood på TF Sport Aston Martin #90 måtte trække i mekanikertøjet, da en af deres normale mekanikere var blevet syg. Så udover at skulle køre bilen senere på dagen, skulle dagen startes med at foretage nogle dækskift på bilen. Alsidig herre.

Gulf Racing Porsche #86 var på vej op gennem GTE Am feltet, hvor Ben Barker fik overhalet AMR #98 med Paul Dalla Lana, lige på sidste omgang inden canadieren dykkede i pit. Dækkene var dog helt færdige på AMR raceren, så han havde ikke andre muligheder end at få nogle nye på, og samtidig overlade bilen til Ross Gunn.

TF Sport Aston Martin #90
Photo: Joao Filipe / AdrenalMedia.com

2 timer inde i løbet tog Fjordbach føringen af løbet i LMP2, da den blå og store High Class Racing #33 kom forbi den gule Racing Team Nederland #29 med Frits van Eerd.

Stillingen efter de første to timer var med Rebellion Racing #1 som førende i LMP1, High Class Racing #33 i LMP2, Aston Martin Racing #95 i GTE Pro, og Team Project 1 Porsche #56 i GTE Am.

Der var kontakt mellem Racing Team Nederland #29 og JOTA #38, da Roberto Gonzalez fik snuden lidt for langt frem og sende hollænderne ud i et spin. Naturligt nok blev det undersøgt af dommerne, men kom frem til at de var lige gode om det – ingen straf.

Fjordbach fik kun lov til at beholde føringen af løbet i to omgange, inden Jackie Chan DC Racing #37 med Ho-Pin Tung kom i front af LMP2 kategorien.

Porsche #92 kom op på andenpladsen i GTE Pro, da Michael Christensen fik presset James Calado i AF Corse Ferrari #51 til at lave en fejl under nedbremsningen, og Porsche raceren kom forbi.

Nicki Thiim hoppede ud af AMR #95 efter godt to timers ræs, så Marco Sørensen kunne overtage den. Porsche #92 med Christensen var inde på samme tid, og her var Porsche 6 sekunder hurtigere end AMR, så de to danskere kom ud af pitten kofanger mod kofanger. Christensen havde den fordel, at allerede være vandt til banen, mens Sørensen var ude på dagens første stint. Efter en lidt nervøs første omgang, fik nordjyden styr på tingene, og kunne trække fra sjællænderen.

United Autosports #22
Photo: Joao Filipe / AdrenalMedia.com

Magnussen overlod Corvette Racing #63 til Mike Rockenfeller efter knapt to en halv times ræs. Herefter var det Rockys opgave, at se om han kunne komme tættere på omgangstiderne af konkurrenterne end danskeren kunne.

Rebellion Racing #1 begyndte stille og roligt at få bremseproblemer, da Gustavo Menezes ikke blot en gang, men hele to gange udbremsede sig selv for enden af baglangsiden.

AF Corse Ferrari #51 og Porsche #91 havde en intens kamp omkring 4. pladsen i GTE Pro, hvor forskellen mellem de to biler bølgede frem og tilbage for hvert sving på banen.

Porsche #92 og AMR #97 havde ligeledes en kamp om andenpladsen i GTE Pro, hvor den hvide Porsche racer havde snuden foran, selvom den limegrønne udfordrer gjorde alt for at komme forbi. Det holdt kun et par omgange, inden Christensen måtte lade Maxime Martin passere.

Efter Rebellion Racing #1 havde haft en føring på over et halvt minut, da Bruno Senna var i bilen. Med Menezes i bilen, var forspringet nede under 30 sekunder. Det var delvis på grund af bremsefejlene, plus Menezes skulle køre efter et bestemt brændstofforbrug, som ingeniørerne dikterede fra pitten. Alt det var kombineret med trafik på banen, så forspringet bølgede frem og tilbage.

Halvvejs gennem løbet var Rebellion Racing #1 fortsat i front, med Jackie Chan DC Racing #37 førende i LMP2, Aston Martin Racing #95 i GTE Pro og Team Project 1 Porsche #56 i GTE Am.

Jackie Chan DC Racing #37 var dog under hårdt pres fra Racing Team Nederland #29. De to var kommet bag United Autosports #22, ved deres seneste pitstops, da UA bilen var på en lettere alternativ strategi, på grund af dækproblemer tidligere i løbet. Nyck de Vries i #29 kom efter et par forsøg forbi Gabriel Aubry i 37’eren.

Team Project 1 Porsche #57
Photo: Joao Filipe / AdrenalMedia.com

3., 4. og 5. pladsen i GTE Pro var samlet igen ude på banen, hvor Christensen i Porsche #92 hurtig blev hentet af de to duellanter, og måtte lade sig se sig passeret af både Alessandro Pier Guidi og Richard Lietz i løbet af få sving. Christensen havde dog ikke så lang tid tilbage, inden han skulle pitte, og overlade bilen til Estre, som fik et frisk set dæk med på vejen.

Der var drama for Team Project 1 Porsche #57, da de blev skubbet ind i garagen efter 3 en halv times fejlfrit ræs ude på banen. Mekanikerne gik straks i gang med at skille bilens bagende ad, da der var problemer med gearskiftet på bilen. Det kostede dem godt 20 minutter i pitten, og var derfor allersidst i ikke kun GTE Am løbet, men i hele løbet.

Alt imens fortsatte dagens uendelige duel mellem AMR #98 og TF Sport Aston Martin #90 ude på banen, men nu med Darren Turner mod Jonny Adam. De to var holdkammerater i GTE Pro bilen #97 for et par sæsoner siden, så det gav dem lidt ekstra at duellere omkring.

Norman Nato i Rebellion Racing #1 holdt forspringet til Toyota Gazoo Racing #8 mellem 25 og 30 sekunder, ligesom Menezes havde gjort. Kun Senna havde for alvor kunne trække fra Toyota’erne, men som vi hørte tidligere, var de også i gang med spare brændstof.

For første gang i løbet, kom Team Project 1 Porsche #56 under pres i GTE Am, hvor Egidio Perfetti måtte overlade føringen til Jonny Adam i TF Sport Aston Martin #90.

Racing Team Nederland #29
Photo: Marius Hecker / AdrenalMedia.com

Racing Team Nederland #29 tabte værdifulde sekunder, da de pittede samtidig med at Rebellion Racing #1 var ved at tanke færdig. Da de to biler var parkeret lige ved siden af hinanden i pitten, måtte #29 vente indtil #1 var kørt, inden Nyck de Vries kunne få hans tankfuld benzin på bilen.

Efter Porsche #92 var faldet lidt bagud i GTE Pro tidligere i løbet, var Estre nu på vej fremad igen. Det lykkedes ham at overhale Alessandro Pier Guidi i AF Corse #51. Kort tid efter kom Estre også forbi holdkammerat Lietz i Porsche #91, og kunne herefter sætte jagten ind på de to Aston Martin racere ude i front, som var henholdsvis 5 og 25 sekunder længere fremme ad vejen.

DragonSpeed #21 havde en svær tilbagekomst til FIA WEC i LMP2 kategorien, hvor de ellers kørte med i 2018/19 sæsonen. Colin Braun fik dog bilen kørt op på 6. pladsen, da han overhalede Mark Patterson i High Class Racing #33.

Med to timer tilbage af løbet, var Rebellion Racing #1 stadigvæk i front af LMP1, United Autosports #22 i front af LMP2, AMR #95 i GTE Pro, mens AF Corse Ferrari #83 med Nicklas Nielsen var i front af GTE Am – dog med et pitstop mindre end TF Sport Aston Martin #90, som derved havde den reelle føring i GTE Am.

Porsche #92 var kommet op på andenpladsen af løbet, da det nu var Estre som havde mere friske dæk, i forhold til AMR #97, som pittede kort tid efter, med kørerskifte fra Maxime Martin til Alex Lynn, og frie andre dæk.

Holdene begyndte så småt at tænke hen mod slutningen af løbet. GT bilerne havde mulighed for at køre lidt over en time på en tankfuld brændstof, så holdene behøvede ikke længere at tanke bilerne helt op, ved de to sidste stop.

Porsche #92
Photo: Joao Filipe / AdrenalMedia.com

Efter fire en halv times ræs var top 6 i GTE Pro kun adskilt af 26 sekunder. Kun Corvette Racing #63 var hægtet helt af, da både Rocky og Magnussen klagede over manglende topfart i forhold til konkurrenterne.

Godt en time før mål var der problemer for Porsche #91, som pludselig kørte langsomt ude på banen, og til sidst gik helt i stå. Bruni forsøgte en helt masse ting inde i bilen, og til sidst fik han gearkassen til at makke ret igen, så han kunne fortsætte ude på banen. Det lykkedes dem at blive foran Corvette Racing #63 – i hvert fald i første omgang, for kunne problemet vende tilbage?

High Class Racing #33 blev snuppet i at køre for hurtigt i pitten, så det betød at Anders Fjordbach måtte ind til en Drive-through straf for forseelsen. Ikke noget som hjalp dagens resultat.

Løbets sidste time startede med Rebellion Racing #1 på førstepladsen i LMP1, United Autosports #22 i LMP2, AMR #95 i GTE Pro, og TF Sport Aston Martin #90 i GTE Am.

Løbet var stille og roligt ved at falde ind i en rytme, men stadig med lidt usikkerhed omkring eventuelle nødvendige tankstops.

Porsche #91 blev skubbet ind i garagen, efter de havde fået sidste tankfuld brændstof på bilen. Mekanikerne ville forsøge at løse gearkasse problemet, så bilen forhåbentlig kunne køre det sidste af løbet uden problemer. Det var dog noget som kostede dyrt, især i kørernes mesterskab, da alle GTE kørere kæmper mod hinanden, uanset om man er Pro eller Am kører. Så da Bruni og Lietz begyndte at falde ned gennem GTE Am kategorien, var det virkelig noget som gjorde ondt på mesterskabskontoen. Bruni kom tilbage på banen igen, efter et udskiftning af batteriet på bilen, men var faldet tilbage på 9. pladsen blandt GTE bilerne, og sidstepladsen i GTE Pro. Deres held var at Corvette Racing #63 ikke tæller med i mesterskabet, så der derved scorer et par point mere.

Føringen i GTE Am skiftede fra TF Sport Aston Martin #90 til AMR #98, med 42 minutter tilbage af løbet. Ross Gunn to føringen af løbet fra Charlie Eastwood, men fik ikke slået noget hul til mærkekammeraten.

Rebellion Racing #1
Photo: Joao Filipe / AdrenalMedia.com

Dempsey-Proton Competition Porsche #88 fik en Drive-through straf, da der var en enkelt mekaniker, som ikke var færdig med at spænde venstre forhjul fast, da Thomas Preining startede bilen. Alle mekanikere skal have sluppet bilen, og være tilbage bag en linje, før bilen må starte og køre derfra.

De var dog i forvejen kun på 9. pladsen i GTE Am, så ikke noget der kostede holdet det helt store resultat.

Spændingen steg i GTE Pro, da Michael Christensen i Porsche #92 havde fået lukket hullet til Aston Martin Racing #95 med Nicki Thiim bag rattet, så der blot var 4 sekunder mellem de to.

Kenta Yamashita i High Class Racing #33 havde et spin, da japaneren var lidt for hårdt på gassen, kombineret med at han navigerede sig igennem GTE Am trafik. Heldigvis ramte han ikke noget, så kunne køre videre, efter han fik bilen startet op igen.

3. pladsen i GTE Pro blev udkæmpet mellem AF Corse Ferrari #51 og Aston Martin Racing #97, hvor James Calado i #51 snød Alex Lynn ned af baglangsiden. De to havde allerede haft en lille kontrovers tidligere på omgangen, hvor begge kom ind i Sving 1 med låste hjul, i et forsøg på at forsvare og angribe så sent som muligt.

TF Sport Aston Martin #90 tog føringen af GTE Am, med 21 minutter tilbage af løbet. Eastwood fik overhalet Gunn, med en meget flot manøvre.

AF Corse Ferrari #54 fik en Drive-through straf med 10 minutter tilbage af løbet, da de havde ignoreret Blå Flag for mange gange.

DragonSpeed #21 måtte pitte med under 10 minutter tilbage, da gummi pickup havde beskadiget bremserne.

Racing Team Nederland #29 var kørt helt tør for dæk, så Nyck de Vries havde ikke mere at kæmpe med, og måtte lade Cool Racing #42 overtage 4. pladsen i løbet. Han forsøgte dog at overhale Nicolas Lapierre igen, men fik udbremset sig selv, og måtte flette ind igen bagved.

Efter 6 timers ræs kunne Rebellion Racing #1 med Bruno Senna, Norman Nato og Gustavo Menezes kalde sig vindere af Lone Star Grand Prix 2020, foran Toyota Gazoo Racing #8 med Brendon Hartley, Sebastien Buemi og Kazuki Nakajima, mens Toyota Gazoo Racing #7 med Jose Maria Lopez, Kamui Kobayashi og Mike Conway var treer.

United Autosports #22 med Filipe Albuquerque, Phil Hanson og Paul Di Resta vandt LMP2 kategorien, foran Jackie Chan DC Racing #37 med Will Stevens, Ho-Pin Tung og Gabriel Aubry, og JOTA #38 med Anthony Davidson, Roberto Gonzalez og Antonio Felix da Costa som treer.

High Class Racing #33 med Anders Fjordbach, Kenta Yamashita og Mark Patterson sluttede 7’er blandt LMP2 bilerne.

Aston Martin Racing #95 med Marco Sørensen og Nicki Thiim tog 2. sejr i træk i FIA WEC i GTE Pro, foran Porsche #92 med Kevin Estre og Michael Christensen, mens AF Corse Ferrari #51 med James Calado og Alessandro Pier Guidi sluttede treer.

Jan Magnussen og Mike Rockenfeller i Corvette Racing #63 kom hjem på 6. pladsen blandt GTE Pro bilerne.

TF Sport Aston Martin #90 med Charlie Eastwood, Salih Yoluc og Jonny Adam vandt GTE Am, foran Aston Martin Racing #98 med Ross Gunn, Darren Turner og Paul Dalla Lana, mens Team Project 1 Porsche #56 med Egidio Perfetti, Laurents Hörr og Matteo Cairoli sluttede på P3.

AF Corse Ferrari #83 med Francois Perrodo, Emmanuel Collard og Nicklas Nielsen kom hjem på endnu en flot 4. plads i GTE Am.

High Class Racing #33
Photo: JJ Media

Toyota Gazoo Racing #7 har fortsat mesterskabsføringen blandt LMP1 bilerne, foran Toyota Gazoo Racing #8 og Rebellion Racing #1.

United Autosports #22 er rykket i front af LMP2 kategorien, foran Jackie Chan DC Racing #37 og JOTA #38, som er smuttet forbi Racing Team Nederland #29 i stillingen.

Aston Martin Racing #95 udbyggede føringen i GTE Pro, foran AF Corse Ferrari #51, som blot er et point foran Porsche #92.

AF Corse Ferrari #83 er nu alene i front af GTE Am, foran TF Sport Aston Martin #90 og Aston Martin #98, mens Team Project 1 Porsche #57 er røget tilbage fra den delt 1. plads til 4. pladsen.

Det var slut på 6 timer helt uden afbrydelser – hverken Safety Car eller Full Course Yellow, og kun meget få lokale gule flagzoner.

Det næste løb i FIA World Endurance Championship køres om små 4 uger, den 20. marts på Sebring banen i Florida, til 1000 Miles løbet, eller 8 Timer, alt efter hvad der kommer først.

Relaterede nyheder