Meget nyt hos Land-Motorsport

Land-Motorsport har præsenteret deres to biler til denne sæson i ADAC GT Masters, hvilket afslører flere nyheder hos holdet.

Der er sket store ændringer for holdet henover vinteren. Man har efterhånden vendt sig til at kalde dem for Montaplast by Land-Motorsport i både ADAC GT Masters, VLN, N24 og IMSA, men titelsponsoren er ikke længere en del af holdet, så de to Audi racerne nu blot skal kendes som Land-Motorsport.

På kørersiden er der også sket store ændringer. Christopher Mies og Max Hofer fortsætter fra holdets 2019 line-up, men de to kommer til at sidde i hver deres bil i 2020.

Hofer skal del bil #28 med Christopher Haase. Haase kørte tidligere ADAC GT Masters for holdet i 2017, mens Audi fabrikskøreren har været placeret hos andre hold siden. Hofer vandt Juniormesterskabet i ADAC GT Masters i 2019 sæsonen, og var det generelle podie hele fire gange sammen med Mies.

Land-Motorsport 2020
Graphics: Land-Motorsport

Mies skal være førstekører på bil #29, hvor Kim-Luis Schramm kommer til. Schramm har tidligere kørt en enkelt sæson i ADAC GT Masters, hvilket var 2018 med Nicolai Sylvest hos Team Zakspeed i en Mercedes. I 2019 skiftede han til Phoenix Racing i Blancpain serien samt VLN, og sad dermed for første gang i en Audi R8 LMS. Den erfaring kan han nu bygge videre på, og få tips fra en af de allerbedste Audi fabrikskørere i form af Mies. Mies vandt mesterskabet for Land-Motorsport tilbage i 2016, og har kørt for holdet lige siden, udover hans andre Audi opgaver for andre hold.

ADAC GT Masters 2020 er programsat til at starte den første weekend i august, men kan måske løbe ind i eventuelle forbud imod at afholde arrangementer i Tyskland. Derfor sker der i øjeblikket rigtig meget arbejde i kulisserne, så bilerne forhåbentlig kan komme tilbage på banen hurtigst muligt.

Relaterede nyheder