Aston Martin skifter ud i Bahrain

Aston Martin Racing skifter ud på holdet, når finalen i FIA World Endurance Championship skal køres i Bahrain, næste måned.

Ændringen kommer til at ske i bil #98 i GTE Am, hvor Paul Dalla Lana og Ross Gunn får Richard Westbrook med i bilen.

Det er 5. lineup på 6 løb.

Sæsonen startede med Dalla Lana, Gunn og Darren Turner. Efter den lange pause i foråret grundet COVID-19, stillede holdet op i European Le Mans Series på Paul Ricard og Spa Francorchamps, hvor det var Dalla Lana, Gunn og Mathias Lauda i Frankrig, mens det var Dalla Lana, Lauda og Augusto Farfus i ELMS på Spa Francorchamps.

Aston Martin Racing #98
Photo: JJ Media

Til FIA WEC løbet på Spa Francorchamps, samt til 24 timers løbet i Le Mans, var det igen Farfus som skulle køre i bilen sammen med Dalla Lana, men denne gang med Gunn som 3. mand.

Problemet med sæsonfinalen i Bahrain, er at den falder sammen med sæsonfinalen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, som køres på Sebring. Der har Farfus fået at vide, at han skal stille til start som 3. mand hos BMW Team RLL #24. Derfor kan han alligevel ikke køre i Bahrain.

Richard Westbrook debuterede for AMR på Le Mans i år, hvor han delte #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen i GTE Pro. Derfor kender han bilen, og kender Bahrain banen fra hans tid i Porsche Mobil 1 Supercup, hvor han er sluttet på podiet to gange.

8 timers FIA WEC løbet i Bahrain køres den 14. november 2020.

Relaterede nyheder