Flere Formel E kørere på plads til 2021

ABB FIA Formula E Championship holdene begynder så småt at kigge frem mod 2021 sæsonen, som efter planen skal starte i januar.

Nissan e.dams har forlænget med Sebastien Buemi og Oliver Rowland, så begge kørere også skal køre for holdet i den kommende sæson. Buemi har kørt for e.dams lige siden sæson 1, og var det ikke fordi at hans Toyota Gazoo Racing LMP1 program havde fortrinsret, ville han have kørt samtlige løb til dato.

Rowland har kørt de to seneste sæsoner for Nissan e.dams, men havde inden da et enkelt løb for Mahindra Racing, foruden en masse test og udvikling af bilerne. Han kom til Formel E som Formel Renault 3,5 mester i 2015, men sluttede sidenhen også treer i GP2 mesterskabet i 2017 for netop DAMS.

Derudover fortsætter Mitsunori Takaboshi som holdets test- og reservekører, mens Jann Mardenborough fortsat er simulatorkører.

Sebastien Buemi & Oliver Rowland
Photo: Nissan e.dams

ROKiT Venturi Racing annoncerede allerede ved finalen i Berlin, at Felipe Massa ikke længere skulle køre for holdet. Det er blevet til genvalg for Edoardo Mortara, som får Norman Nato som holdkammerat. Nato har de seneste par år været test- og udviklingskører for holdet, og har også sat i bilen i forbindelse med deres Rookietest. Det bliver dog nyt for ham, at skulle køre løb i den elektriske racer. Han er dog i forvejen vandt til alternative fremdriftsmidler, da han også har kørt i H24 hydrogenbilen, som er ved at blive udviklet indenfor sportsvognsræs.

Mortara starter hans 4. sæson i Formel E, efter han kørte bunkevis af DTM løb for både Audi og Mercedes. Det er også Mercedes forbindelsen, som fik ham i Formel E, da Venturi holdet deler samme drivlinje som Mercedes.

I forvejen er Sam Bird og Mitch Evans bekræftet hos Jaguar Racing, Robin Frijns og Nick Cassidy hos Envision Virgin Racing, Maximilian Günther for BMW i Andretti Motorsport, Alexander Sims for Mahindra Racing, samt Andre Lotterer og Pascal Wehrlein for TAG Heuer Porsche Formula E Team.

Sæson 7 af ABB FIA Formula E Championship er planlagt til at skulle starte den 16. januar i Santiago, Chile.

Relaterede nyheder