Realteam satser stort

Realteam Racing tager et kæmpe spring op af stigen.

Det schweiziske hold har hidtil kørt med i European Le Mans Series i LMP3 kategorien, men tager nu ikke kun et, men hele to trin op i niveau.

Holdet har i forvejen et samarbejde med TDS Racing, som har stået for driften af LMP3 raceren indtil nu, og i 2021 står den på LMP2 i FIA World Endurance Championship.

TDS Racing har fået ledig LMP2 kapacitet efter G-Drive Racing er skiftet over til Algarve Pro Racing. Samtidig er TDS Racing allerede aktive i FIA WEC, hvor de står for driften af Racing Team Nederland, hvilet kan hjælpe begge biler med mere data.

Esteban Garcia fortsætter hos holdet som fast kører i bilen, og får intet mindre end Norman Nato og Loic Duval som medkørere. Garcia’s hidtidige medkører, David Droux bliver reservekører.

Graphics: Realteam Racing

Norman Nato har kørt LMP2 racere gennem flere sæsoner, mens han fik muligheden for at køre med Rebellion Racing i LMP1 kategorien i sidste sæson. Derudover har han et job hos H24, med at udvikle en hydrogen prototype, som vi tidligere har set demonstreret på Le Mans og i Michelin Le Mans Cup.

Loic Duval var kører hos Audi Sport gennem mange sæsoner i deres LMP1 program, og blev blandt andet verdensmester med Tom Kristensen og Allan McNish i 2013 sæsonen. Da Audi lukkede deres sportsvognsprogram, skiftede han over i DTM, hvor han aldrig rigtig fik succes. Udover dette FIA WEC program, har han også et job hos Mustang Sampling Cadillac i IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Såfremt begge kalendere forbliver uændret, kan det godt gå hen og give lidt problemer senere på sæsonen, hvor der aktuelt er sammenfald mellem FIA WEC på Fuji og IMSA i Long Beach. Derfor er det måske slet ikke så skidt at David Droux med på sidelinjen. Duval kørte også LMP2 sidste år, hvor han var en del af Algarve Pro Racing i LMP2 i European Le Mans Series.

Holdet vil satse på LMP2 Pro/Am Trophy, da Garcia er Bronzekører. Dermed kommer han til at kæmpe direkte med blandt andet Frits van Eerd hos Racing Team Nederland, som ligeledes er Bronzekører.

FIA World Endurance Championship 2021 skal efter planen starter om godt to måneder på Sebring i USA.

Relaterede nyheder