33 biler sikret til Indy 500

Der kommer til at være 33 biler på startgridden, når den 106. udgave af Indianapolis 500 skal køres om to uger.

Stefan Wilson har i sidste øjeblik fået sikret sig et samarbejde med Cusick Motorsport og DragonSpeed, efter der længe så ud til kun at blive 32 biler i årets løb.

33 er et magisk nummer på ovalen, med 11 rækker af 3 biler, og derfor har serien været meget fokuseret på at sikre sig den sidste bil.

Wilson, som er lillebror til Justin Wilson, arbejdede også sammen med Cusick Motorsport sidste år, hvor det var Andretti Autosport, som drev bilen.

Stefan Wilson
Photo: Indycar.com

DragonSpeed har tidligere selv haft et Indycar hold, men solgte alt deres materiel til Meyer Shank Racing. Derfor har de måtte låne en bil hos AJ Foyt Racing, så det i alt er tre hold, der arbejder sammen omkring projektet.

Det bliver den fjerde start for Wilson i løbet, mens DragonSpeed tidligere har deltaget i både 2019 og 2020 med Ben Hanley.

Træningerne til dette års Indy 500 starter tirsdag den 17. maj, med daglige træninger frem til lørdag, hvor der skal køres kvalifikation både lørdag og søndag. Herefter er der mere test mandag, inden kørerne får en pause indtil fredag, som er den sidste træning forud for løbet, som køres søndag den 29. maj 2022.

Relaterede nyheder