To hold mere har Le Mans kørere på plads

Brikkerne til 2022 udgaven af 24 timers løbet i Le Mans begynder så småt at falde på plads.

CD Sport #27 stiller for første gang op i 24 timers klassikeren. Det franske hold har købt den Ligier JS P217 som Eurointernational deltog i løbet med i 2020 udgaven.

CD Sport vandt startpladsen til 24 timers løbet ved hjælp af LMP3 titlen i Asian Le Mans Series i februar 2022, og det bliver også tre kørere herfra, som udgår kørerbesætningen. Christopher Cresp blev annonceret, da bilen blev vist på deltagerlisten for en måned siden. Hertil kommer Steven Palette samt danske Michael Jensen. Dermed bliver endnu en dansk deltager føjet til listen i dette års løb.

Jensen har kørt Michelin Le Mans Cup i flere sæsoner, og i år er han skiftet op i European Le Mans Series med RLR MSport.

Holdet har valgt at deltage i LMP2 Pro/Am kategorien, grundet rangeringen af kørerne.

AF Corse Ferrari #61
Graphics: Adrien Paviot

AF Corse Ferrari #61 har også deres tre kørere på plads. Louis Prette har valgt at gå sammen med Vincent Abril igen, ligesom de var i 2019 udgaven af løbet. De får Conrad Grunewald med som tredje mand i GTE Am. De tre kørte allerede sammen i Asian Le Mans Series i 2022, men det bliver det første Le Mans for amerikanske Grunewald.

Abril deltog også i 2020 udgaven af løbet, hvor han var en 3. del af MR Racing, som deltog i Car Guy farver sammen med Takeshi Kimura og Mikkel Jensen.

2022 udgaven af 24 timers løbet køres den 11.-12. juni.

Relaterede nyheder