Hirschi til Manor

Jonathan Hirschi skal køre for CEFC Manor TRS Racing i FIA WEC 2017.

Den Schweiziske racerkører vender tilbage til Le Mans for første gang siden 2013, til hans i alt 5. Le Mans løb. Han har tidligere kørt rally, men har på det seneste også kørt både European Le Mans Series samt Asian Le Mans Series.

Jonathan Hirschi
Photo: Manor Racing

Med dagens annoncering mangler teamet blot 2 kørere for at have holdet komplet i de 2 biler. Tor Graves, Simon Trummer og Roberto Gonzalez er tidligere blevet annonceret i løbet af de seneste uger.

Hirschi er guldkører iflg FIA’s kategorisering af kørere. Trummer er også guld, mens Graves og Gonzalez er sølv. Så det bliver spændende at se om teamet blot skal bruge 2 guld eller platin kørere mere, eller om de vælger at tage en eller 2 ekstra sølvkørere ind i teamet. Reglerne siger at der skal være minimum 1 sølvkører i hver LMP2 bil, men teamet har endnu ikke har annonceret selve kørersammensætningen mellem de 2 biler.

FIA WEC sæsonen starter med prologen 1. og 2. april på Monza, 14 dage inden første løbsweekend på Silverstone.

Relaterede nyheder