Petrov sidste kører hos Manor

Vitaly Petrov er 6. og sidste kører hos CEFC Manor TRS Racing i LMP2 klassen i FIA WEC.

Den 32 årige Russer kørte for SMP Racing i 2016, men da de ikke er at finde på startgridden i år, har han valgt at køre for Manor. Han har også lidt Russiske Rubler med i baglommen bl.a. i form af SMP, som teamet helt sikkert også vil være glade for.

Vitaly Petrov
Photo: JJ Media

Petrov har efterhånden kørt sportsvogne over en del år. Første gang at han smagte på det var tilbage i 2007 på Le Mans for Noel Del Bello Racing, inden at han fortsatte ud af formelbils vejen og til sidst fik 3 sæsoner i Formel 1. Herefter kørte han en sæson i DTM for Mercedes, inden at han i 2016 kørte for SMP Racing.

Han kommer til at køre i bil nummer 25 sammen med Roberto Gonzalez og Simon Trummer. I bil nummer 24 sidder Jean-Eric Vergne, Tor Graves og Jonathan Hirschi.

Relaterede nyheder