Corvette Racing klar med kører lineup til Le Mans

Corvette Racing har offentliggjort deres 6 kørere til 24 timers løbet på Le Mans i næste måned.

De 4 faste kørere i Weathertech IMSA Sportscar Championship fortsætter, og så har de fået besøg af 2 velkendte ansigter.

Jan Magnussen og Antonio Garcia får Jordan Taylor med i #63 mens Oliver Gavin og Tommy Milner får Marcel Fässler med i #64.

Jordan Taylor fører i øjeblikket IMSA serien i Prototype kategorien, hvor han har vundet sæsonens første 4 løb sammen med brormand Ricky. Jordan kørte for første gang Le Mans i 2012 for Corvette, og har siden da vekslet lidt mellem 63’eren og 64’eren. I 2014 kørte han en anden plads hjem med #63 inden at han vandt året efter i #64.

Corvette Racing Le Mans 2017
Photo: Richard Prince/ General Motors

Marcel Fässler har en lang historie på Le Mans. Han har deltaget uafbrudt siden 2006, hvor han først kørte for privathold i LMP1 klassen. 2009 var han for første gang til start på Le Mans for Corvette Racing. Herefter blev han snuppet af Audi Sport til deres LMP1 program, hvor han blev en del af den succesfulde trio Fässler/Lotterer/Treluyer som vandt Le Mans 3 gange samt kørte Verdensmesterskabet hjem i 2012. Parallelt med hans Audi program, har han også deltaget for Corvette Racing i IMSA/ALMS serien, når de har haft brug for en 3. kører i de lange løb.

Corvette Racing har haft en god start på sæsonen i IMSA, hvor teamet har vundet de 3 seneste løb, og bil nummer 3 med Magnussen/Garcia aktuelt fører mesterskabet.

Holdet er så småt ved at pakke bilerne til Le Mans, hvor den obligatoriske testdag køres 4. juni. Inden da er der dog teknisk kontrol for alle bilerne, og andre forberedelser for teamet. Så de drager snart afsted mod Frankrig.

Relaterede nyheder