Auer tager sæsonens anden sejr

Lucas Auer tog sæsonens 2. sejr i 3 løb, da han lørdag vandt weekendens først DTM løb på Lausitzring.

Fra Pole Position holdt han føringen gennem hele løbet, og holdt Robert Wickens og Rene Rast bag sig, da målflaget kom ud.

Wickens startede løbet fra 2. position, men blev under løbet presset og overhalet af Maxime Martin, men belgieren kunne ikke holde farten gennem løbet, og endte med at blive overhalet af både Wickens og Rast.

Bag disse 4 var der til gengæld godt gang i den. Loic Duval lavede en tyvstart, som han fik en tidsstraf for. Tom Blomqvist og Paul Di Resta havde en kollision, som Di Resta fik en drive-through for.

Lucas Auer, Mercedes-AMG C63 DTM
Photo: JJ Media

Timo Glock lå ellers godt til i toppen af feltet, indtil mekanikerne havde problemer med et hjul under det obligatoriske pitstop. Det kostede ham muligheden for at få point i løbet.

Mike Rockenfeller og Gary Paffett kunne til gengæld fryde sig over konkurrenternes uheld, og sluttede løbet som henholdsvis 5’er og 6’er.

Nico Müller måtte udgå fra løbet 9 omgange før slutningen, da han fik problemer med bremserne på hans Audi.

Løbet havde Auer/Wickens i front med to Mercedes-AMG C63 DTM, hvorefter at der kom en flok Audi RS5 DTM biler og blandede sig. Maxime Martin var faktisk eneste BMW M4 DTM i top 10, hvor Glock var næstbedste på 11. pladsen.

Weekendens andet løb køres i morgen, søndag.

Relaterede nyheder